Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Травень » 30 » ТЧХУ та мережа «Ельдорадо» - опорним лікарням Львівщини (ВІДЕО)
17:32
ТЧХУ та мережа «Ельдорадо» - опорним лікарням Львівщини (ВІДЕО)

ПОБУТОВІ ТОВАРИ І НОУТБУКИ - МЕДИКАМ

 

 

 

 

 

 

Закінчується травень. А з ним і обіцянка мережі «Ельдорадо» поставити разом з ТЧХУ у 100 лікарень побутову техніку для підтримки медичного персоналу. Прийшла черга і до Львівщини, про що розміщено вчора, 29 травня, повідомлення у соцмережі Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

У час, коли навантаження на медичну систему України надзвичайно посилилося через пандемію COVID-19, медзакладам та їхньому персоналу необхідна підтримка суспільства.

 

Масштабний спільний проект Червоного Хреста України та мережі супермаркетів електроніки та побутової техніки Eldorado.ua покликаний підтримати 100 регіональних опорних лікарень, що забезпечують діагностику і лікування пацієнтів із COVID-19. У кожен комплект входять холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, чайники, ноутбук тощо. Усього в Львівській області допомогу отримали шість лікарень.

 

 

 

 

 

 

 

У рамках проекту обрано 100 саме регіональних лікарень, оскільки, на відміну від центральних, де побутові умови, як правило, кращі, вони зазвичай не мають багатьох необхідних речей. А під час боротьби з коронавірусом медики працюють кількаденними змінами без можливості виходу із закладу, тобто фактично живуть у лікарнях. Побутова техніка допоможе персоналу забезпечити належні санітарні умови та зробить їхній побут більш комфортним.

 

 

 

 

 

Червоний Хрест України забезпечує всю логістику проекту та безпосередню доставку техніки від Eldorado по всій Україні.Вже 90 лікарень отримали суттєву допомогу, а до кінця травня отримають всі 100 лікарень в різних регіонах України.

 

Довідково:

 

До вищесказаного додамо: благодійна акція розпочалася 12 травня у невеликому містечку під Києвом , - Броварах. У той день було знято репортаж телестудією СТБ для денного випуску новин, який пропонуємо вашій увазі.

 

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.facebook.com/lv.redcross/photos/a.112630940401509/134345944896675/?type=3&theater

 

 

Переглядів: 345 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 01:32
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024