Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Травень » 31 » Батько та син вирушать з Мукачева у навколосвітню подорож, щоб відкрити реабілітаційний центр для дітей
20:58
Батько та син вирушать з Мукачева у навколосвітню подорож, щоб відкрити реабілітаційний центр для дітей

НАВКОЛОСВІТНІЙ  АВТОПРОБІГ

 

 

 

 

 

 

У понеділок, 1 червня, з Мукачева стартує навколосвітній автопробіг,

під час якого мукачівці перетнуть 5 континентів та більш як 65 країн світу.

 

 

 

Як інформує “Голос Карпат”, усе задля того, щоб привернути увагу до проблем дітей з інвалідністю та зібрати кошти на відкриття реабілітаційного центру.
 

Старт навколосвітнього автопробігу #Подаруйнадію#GiveHope Андрія Закутнього та його батька відбудеться вже завтра, 1 червня 2020 року, об 12:00 годині у середмісті Мукачева. (орієнтир ЗОШ № 20). Слід зауважити, що автор і учасник проєкту – Андрій Закутній, 16-річний школяр, який має гемофілію В (незгортання крові).

 

А, відтак, це дуже не проста подорож, для людини, кров якої не згортається без спеціальних препаратів. Однак, Андрій, його сім’я готові до такого випробування, оскільки загартовані тривалими подорожами, у тому числі, міжнародними.

 

За інформацією “Гемальянсу” маршрут мукачівців проходитиме через більшість обласних центрів України, країни Євросоюзу, Великобританію, Канаду, США, Південну Америку, Африку, Близький Схід, Австралію, Азію, Японію та ін. Загалом мукачівці мають намір проїхати через п`ять континентів та більш як шістдесят п`ять країн світу.

 

Під час автопробігу заплановані зустрічі з представниками організацій порушень гемостазу, українських діаспор, меценатами, викладачами та студентами ВУЗів, політичними діячами, зірками спорту, кіно, шоу-бізнесу.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://dilo.net.ua/novyny/batko-ta-syn-vyrushat-u-navkolosvitnyu-podorozh-shhob-vidkryty-reabilitatsijnyj-tsentr-dlya-ditej/

 

Переглядів: 312 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 00:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024