Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Червень » 2 » Волинська ОО ТЧХУ – учасник відзначення Міжнародного дня захисту дітей
18:48
Волинська ОО ТЧХУ – учасник відзначення Міжнародного дня захисту дітей

 

КОЖНІЙ  ДИТИНІ – ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО!

 

 

 

 

 

 

Волинська ОО ТЧХУ - піклується про дітей і підлітків,

приділяючи особливу увагу тим, котрі обділені долею.

 

 

 

 

 

 

1 червня, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це довгоочікуване дитяче свято збігається в часі з початком шкільних канікул. Міжнародний день захисту дітей спонукає дорослих проявити увагу до малечі, незважаючи на те, що піклуватись про діток потрібно щодня і щогодини адже діти – це наше майбутнє, а щасливі діти - щасливе майбутнє.

 

 

 

 

 

 

Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України постійно піклується про дітей та підлітків, приділяючи особливу увагу тим, хто обділений долею.

 

 

 

 

 

 

Подарувати позитивні емоції категорії дітей, якими ми опікуємось, а це діти із числа сиріт, напівсиріт, діти із малозабезпечених сімей, діти з обмеженими фізичними можливостями, допомогти їм повірити в себе та у свою мрію, зробити їхнє життя хоча би на краплинку яскравішим, це наш прямий обов’язок та завдання червонохрестівців.

 

 

 

 

 

 

Тому з нагоди Міжнародного дня захисту дітей районні, міськрайонні та міські організації Товариства Волинської області проводили благодійні акції.

 

Ківерцівська районна організація Товариства Червоного Хреста України спільно з Ківерцівською міською радою та Українською місією благовістя відвідали 30 дітей-сиріт Ківерцівського району та вручили продуктові набори на суму 25313 грн.

 

Голова Володимир-Волинської районної організації Товариства Червоного Хреста України вручила набори із солодощами 8 дітям із багатодітних малозабезпечених сімей, що проживають у м. Володимирі-Волинському на суму 500 грн.

 

Працівники Горохівської районної організації Товариства передали продуктові набори та солодкі подарунки 4 дітям-сиротам та дітям з малозабезпечених сімей на суму 520 грн.

 

Червонохрестівці Любомльської районної організації Товариства відвідали 39 діток із малозабезпечених багатодітних сімей Любомльщини, а також 5 дітей, що перебувають в педіатричному відділенні з медичною реабілітацією Любомльського ТМО та вручили засоби гігієни, солодощі, іграшки, одяг, канцелярські вироби і дитячу біжутерію. Загалом було надано допомогу на загальну суму 11300 грн.

 

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Ковельська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України спільно з Ковельською міською радою передали продуктові набори та солодощі для дітей-сиріт та неповнолітніх засуджених Ковельської виховної колонії на загальну суму 8000 грн.. Всього охоплено 72 дитини.

 

Для 5 дітей, позбавлених батьківського піклування, що проживають в  Камінь - Каширському районі в Міжнародний день захисту дітей червонохрестівці принесли солодкі подарунки на суму 1200 грн.

 

Голова Старовижівської районної організації Товариства передала одяг та іграшки дітям-сиротам та дітям, які опинились у тяжких сімейних обставинах. Всього надано допомоги 37 дітям на суму 1450 грн.

 

Маневицька та Ратнівська районні організації Товариства вручили продуктові набори та солодощі 15 дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей на суму 1420 грн.

 

Голова Нововолинської міської організації Товариства Червоного Хреста України відвідала 2 малозабезпечених сім’ї та передала 3 діткам солодощі та іграшки на суму 300 грн.

 

Луцька районна організація Товариства вручила 13 дітям із малозабезпечених сімей набори із канцелярських засобів, іграшок та солодощів на суму 560 грн.

 

 

 

 

 

 

 

Всього у Волинській області під час благодійних акцій, проведених з нагоди Міжнародного дня захисту дітей цього року, було охоплено заходами  231 дитина, котрим надано допомогу на суму 50563 грн.

 

 

 

 

 

 

Пам’ятаймо, що діти покладають на нас надію, цілком і повністю довіряють нам, потребують нашої любові. То ж давайте не розчаруємо їх дитячих надій, а допоможемо бути щасливішими і улюбленішими. Адже кожна дитина, записано в Конвенції ООН, має законне право на щасливе дитинство!

 

Фото – Волинської ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/groups/1869427829992584/?multi_permalinks=2682244395377586%2C2677822642486428&notif_id=1590665022502697&notif_t=group_activity&ref=notif

 

 

Переглядів: 313 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024