Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Червень » 10 » Товариство Червоного Хреста України і партнери - Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ»
12:44
Товариство Червоного Хреста України і партнери - Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ»

 

ТУРБОТА ПРО ДІТЕЙ

 

 

 

 

 

 

«Карантин – пора для добрих справ», - так трактують

у Червоному Хресті заходи з приводу протидії коронавірусу.

 

 

 

У Київській МО ТЧХУ у ці дні, наприклад, пройшло багато благодійних акцій, які підтверджують це загальне гасло для всіх організацій Червоного Хреста. Днями Тетяна Гоєнко, голова Київської міської організації ТЧХУ, побувала з благочинною місією у Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ».

 

 

 

 

 

 

У повідомленні про цю акцію, розміщеному у соцмережі Facebook, зазначається: «Продовжуємо надавати допомогу: сьогодні відвідали "Охматдит". Передали: медикам - каву, діткам - засоби гігієни».

Чому це повідомлення починається зі слова «продовжуємо»? Та тому, що опіка Червоного Хреста над НДСЛ «Охматдит» триває постійно. Яскравим прикладом цього може бути благодійна акція, коли цій лікарні ТЧХУ і партнери передали торік три нових палатних монітори.

 

 

 

 

 

 

Про цю подію на сторінці НДСЛ «Охматдит» у соцмережах зроблено у свій час такий запис: "Благодійником виступила компанія Porsche Finance Group Ukraine, яка у партнерстві з Червоним Хрестом України, офіційно передала обладнання дитячій лікарні. Загальна вартість обладнання склала близько 120 000 грн. Кожен монітор оснащений великим 12-дюймовим сенсорним екраном, що дозволяє безперервно контролювати основні фізіологічні показники пацієнтів, такі як ЕКГ, частоту дихання, ЧСС, неінвазивний артеріальний тиск, SpO2, температуру. Обладнання оснащене термопринтером і може підключатися через USB-порт до ПК".

 

 

 

 

 

 

Разом з моніторами лікарні було передано додаткові датчики та манжети. Таким чином, монітори є універсальними і можуть використовуватись як для новонароджених, так і для дітей старшого віку.

 

 

 

 

 

 

«В офіційній передачі обладнання взяли участь: директор Porsche Finance Group Ukraine Йоахім Арер разом з прес-службою компанії, керівники Товариства Червоного Хреста України в особі генерального директора НК ТЧХУ Лілії Білоус, заступника генерального директора НК ТЧХУ Максима Доценка, координатора сектору мобілізації ресурсів Ігора Дворського та фандрейзера Віктора Галкіна. Подарунок прийняли, - головний лікар НДСЛ "Охматдит" Ірина Садов'як та заступник головного лікаря Юрій Довбня», - зазначається у повідомленні.

 

 

Фото – Київської МО ТЧХУ та НДСЛ "Охматдит"/ Facebook

За джерелами:

https://www.facebook.com/ndslohmatdyt/photos/pcb.2270215979955793/2270214936622564/?type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2655648941428672&set=pcb.2655649061428660&type=3&theater

 

Переглядів: 335 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 05:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024