Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Червень » 10 » Звіти і вибори у ТЧХУ: 10 червня відбулася районна конференція у м. Кіцмань, що на Буковині
21:53
Звіти і вибори у ТЧХУ: 10 червня відбулася районна конференція у м. Кіцмань, що на Буковині

 

ПОПРАВКА НА КАРАНТИН

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 10 червня, відбулася звітно-виборна конференція

районної організації ТЧХУ у м. Кіцмань, що на Буковині

 

 

Чи є карантин, чи немає, та невпинно спливають події життя, а з ними - багато символів і чисел минулого. Натомість залишаються одвічні істини, непідвладні часові - необхідність у милосерді, людяності, співчутті, взаємодопомозі. Уособлює ці ідеали Червоний Хрест України. Сьогодні, 10 червня, звітує на конференції Кіцманської районної організації Товариства Червоного Хреста України за 5-річний період діяльності голова Дарія Бабюк.

 

 

 

 

 

 

Звітну доповідь, яку зробила чинна голова Кіцманської РО ТЧХУ Дарія Бабюк, делегати уважно вислухали і взяли активну участь в дебатах.

 

 

 

 

 

 

 

 

Беруть участь у конференції делегати, члени Товариства Червоного Хреста України різних професій Кіцманського району: керівники та заступники  районних гілок влади (районної державної адміністрації і районної ради), голови сільських рад.

 

 

 

 

 

 

 

 

Серед делегатів, - представники об'єднаної територіальної громади, головний лікар КНП "Кіцманська ЦРЛ" та заступник головного лікаря КУ "Кіцманський некомерційний центр первинної медико-соціальної допомоги" разом з медичними працівниками, директори терцентру і Кіцманського районного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю "Дзвіночок", працівники організацій районного сектору з питань пробації і Кіцманського районного сектору Управління ДСНС України у Чернівецькій області.
 

 

 

 

 

 

 

Делегати конференції доручили вести її Наталії Катрюк - голові Мамаївської ОТГ.

 

 

 

 

 

 

Взяла участь у Конференції і виступила заступник голови Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Наталія Візнюк.

 

 

 

 

 

 

Багато зроблено добрих справ, про що і говорять в своїх виступах делегати, члени Товариства Червоного Хреста України. Звичайно, ще є питання, над якими потрібно працювати, і всі з розумінням і підтримкою відносяться до вимог сьогодення, яке принесло нам чимало несподіванок, головна з яких – карантин через пандемію на коронавірус.

 

 

 

 

 

 

 

Після ґрунтовного обговорення доповіді, делегати конференції шляхом голосування знову обирають головою Дарію Бабюк. Зазначимо, що через карантин, у хід конференції довелося внести відповідні поправки: відбулася вона не у приміщенні, а під відкритим небом; всі делегати стояли, а не сиділи; між ними була соціально безпечна відстань по 1,5 - 2 м; кожен з них мав на обличчі захисну маску. Тож конференція проведена, відповідно до вимог дотримання суворих норм карантину.

 

 

 

 

 

 

 

 

НАШ КОМЕНТАР

 

 

Редакція нашого сайту від усієї душі вітає Дарію Гнатівну Бабюк з переобранням головою Кіцманської районної організації Товариства Червоного Хреста України! Наснаги Вам, шановна колего, у нелегкій, але такій благородній справі!

 

 

Фото – Кіцманської РО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/558255260987786/photos/a.2108100699336560/2108117822668181/?type=3&theater

 

 

Переглядів: 388 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 15:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024