Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Червень » 24 » Правління Товариства Червоного Хреста України затвердило Максима Доценка генеральним директором НК ТЧХУ
20:54
Правління Товариства Червоного Хреста України затвердило Максима Доценка генеральним директором НК ТЧХУ

 

ВІТАЄМО!

 

 

 

 

 

 

 

На офіційній сторінці Товариства Червоного Хреста України у соцмережі Facebook

розміщено повідомлення про призначення нового генерального директора НК ТЧХУ.

 

 

Генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України - це щоденна напружена праця, яка поєднує у собі не тільки здійснення адміністративних та представницьких функцій, але й охоплення повного спектру діяльності Червоний Хрест України від організації та участі в попереджені та реагуванні на надзвичайні ситуації, забезпеченні організації допомоги незахищеним верствам населення, здійснення пошуку джерел та забезпечення стійкого фінансування допомоги нужденним, підтримки організацій Червоного Хреста по всій країні та здійснення реформування й осучаснення діяльності.

У червні 2020 року посаду генерального директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України обійняв Максим Ігорович Доценко. Рішення було ухвалено на Правлінні Товариства Червоного Хреста України від 17.06.2020 року, у зв'язку із заявою Лілії Миколаївни Білоус про звільнення за власним бажанням.

З радістю вітаємо Максим Доценко з новою посадою. Зичимо сил, натхнення та сподіваємося на продовження продуктивної співпраці для подальшого міцного та стабільного розвитку Червоний Хрест України!

 

Фото – ТЧХУ/Facebook

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraine/photos/a.538831352820011/2418268254876302/?type=3&theater



У червні 2020 року посаду генерального директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України обійняв Максим Ігорович Доценко. Рішення було ухвалено на Правлінні Товариства Червоного Хреста України від 17.06.2020 року, у зв'язку із заявою Лілії Миколаївни Білоус про звільнення за власним бажан

 

 

 

Переглядів: 617 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 17:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024