Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Липень » 7 » Червоний Хрест і рятувальники – турбуються про безпеку на воді мешканців м. Звенигородки, що на Черкащині
10:38
Червоний Хрест і рятувальники – турбуються про безпеку на воді мешканців м. Звенигородки, що на Черкащині

ТРАДИЦІЙНИЙ РЕЙД

 

 

 

 

 

 

Звенигородські рятувальники, спільно з Товариством Червоного Хреста України, вчили відпочиваючих на березі річки, як уникнути трагічних випадків на воді.

 

 

Одним із найбільш ефективних напрямків, який активно використовують рятувальники з метою попередження виникнення трагічних випадків на водних об’єктах та навчання населення правил безпеки, залишається проведення співробітниками ДСНС та волонтерами Червоного Хреста профілактичних рейдів місцями масового відпочинку громадян.

 

 

 

 

 

 

Таку масштабну інформаційно-роз`яснювальну роботу було проведено Звенигородськими районними відділом Управління ДСНС України у Черкаській області та місцевою організацією Товариства Червоного Хреста України на популярному пляжі міста  районного центру.

 

 

 

 

 

 

На одному з прикладів було продемонстровано дії рятувальників щодо пошуку евакуації та транспортування потерпілого на берег. Важливою частиною цього заходу став медичний етап, під час якого голова районної організації Червоного Хреста Володимир Слинько  на спеціальному манекені продемонстрував основні дії щодо надання першої та реанімаційної допомоги потерпілому.

 

Приємно, що багато людей не лише уважно дослухалися до порад, а й активно брали участь у практичному відпрацюванні невідкладної медичної допомоги, техніці непрямого масажу серця, проведення штучного дихання.

Як показав рейд, багато містян непогано знають правила безпечного відпочинку, проте, як показує досвід, більшість із них у повсякденному житті часто не дотримуються отриманих знань, чим наражають себе на небезпеку.

 

 

Фото - автора

Роман Приземний,

головний інспектор Звенигородського РВ Управління ДСНС

України в Черкаській обл.

 

 

 

Переглядів: 318 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 23:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024