Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Липень » 9 » Львівська ОО ТЧХУ і партнери – медикам опорних лікарень м. Львова
21:34
Львівська ОО ТЧХУ і партнери – медикам опорних лікарень м. Львова

 

ОДНОРАЗОВІ ШПРИЦИ – У ПОДАРУНОК

 

 

 

 

 

 

Львівська ОО ТЧХУ і партнери потурбувалися, щоб у медиків опорних

лікарень м. Львова не бракувало ін’єкційних одноразових шприців.

 

 

 

Про це червонохрестівці поінформували читачів у себе на сторінці у соцмережі Facebook.

 

 

 

 

 

 

«Нещодавно ми знову навідались у львівські лікарні з гуманітарною допомогою. Цього разу передали 20 тисяч штук шприців», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

До цього додамо: одноразові шприци були доставлені у чотири опорні лікарні. Це – Львівська обласна клінічна лікарня, Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих ім. Юрія Липи, Львівська обласна  інфекційна лікарня, Військово – медичний клінічний центр Західного регіону.

 

 

 

 

 

 

Для кожної лікарні вийшло в середньому по 5 тисяч одноразових шприців. Серед них були такі, що мали по два, п'ять, десять мілілітрів. Найдешевший з них коштував 0,97 коп., найдорожчий – 1,67 грн. Тож не важко підрахувати, що ціна всієї партії гуманітарної допомоги становила приблизно 26500 грн.

 

 

 

 

 

 

Даємо приблизну ціну тому, що дарувальники, а це місцеві львівські підприємці, побажали залишитися анонімними. «Не для реклами робимо пожертву на Червоний Хрест, а для швидшого подолання коронавірусу у нашому місті», - пояснив позицію меценатів Валентин Мойсеєнко, голова Львівської ОО ТЧХУ, котрий прийняв подарунок і червонохрестівським автотранспортом розвіз шприци по вищеперелічених опорних лікарнях.

 

 

 

 

 

 

Згідно із рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при ЛОДА на Львівщині частково послабили карантинні заходи , дозволивши з 7 липня роботу готелів, закладів громадського харчування, закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів та фітнес-центрів за умови дотримання протиепідемічних заходів та відповідних рекомендацій Головного Державного санітарного лікаря України.

 

Та карантин – не закінчився. Він тільки послаблений. І потрібно докласти ще багато зусиль, щоб його зняли повністю. Роль меценатів, їх допомога медикам, у цей час має велику вагу. Червоний Хрест закликає до милосердя і соціальної відповідальності всіх, хто має на це можливість і співчутливе серце Людини з великої букви.

 

Фото – Ірини Апостолюк і прес-служби ЛОО ТЧХУ

Прес-служба Львівської обласної організації ТЧХУ

 

 

 

 

Переглядів: 336 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 09:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024