Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Липень » 14 » Червоний Хрест і Кока-Кола передали Чернівецькій лікарні обладнання для лікування від коронавірусу
18:50
Червоний Хрест і Кока-Кола передали Чернівецькій лікарні обладнання для лікування від коронавірусу

 

СПІЛЬНИМИ СИЛАМИ – ПРОТИ ПАНДЕМІЇ

 

 

 

 

 

 

Товариство Червоного Хреста України за сприяння фундації Coca-Cola передали

Чернівецькій міській лікарні № 4 обладнання для лікування пацієнтів з COVID-19.

 

 

 

Ця лікарня отримала 2 монітори пацієнта PG S50, аналізатор електролітів Lab-Analyt – 910 Plus та апарат штучної вентиляції легень Skan Respiro Plus.

 

 

 

 

 

 

«Ми дуже вдячні Червоному Хресту та компанії Кока-Кола, які надали нам допомогу.  Від початку пандемії Міська лікарня №4 знаходиться у статусі інфекційної лікарні. Наразі в нас лікуються 23 пацієнта. Завдяки цьому життєво необхідному обладнанню ми швидше та краще зможемо надати їм допомогу», - розповіла Галина Шпак, генеральна директорка Міської лікарні №4 м. Чернівці.

 

 

 

 

 

 

Кока-Кола є багаторічним партнером Товариства Червоного Хреста України, тож коли з’явилася потреба у медичному обладнанні, звернулися до цієї компанії.

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомила голова Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Мирослава Островецька.

 

 

 

 

 

 

«Окрім допомоги медичним закладам під час пандемії, ми спільно з компанією Кока-Кола ініціювали програму з підтримки донорства крові по всій Україні. Тож Чернівецький обласний центр служби крові також долучився до цієї ініціативи», - зазначила Мирослава Островецька.

 

 

 

 

 

 

 

Окрім Чернівецької лікарні дороговартісне обладнання отримають також медичні заклади у Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Івано-Франківській та Київській областях.

 

 

 

 

 

 

 

«З початку пандемії ми почали надавати допомогу соціально незахищеним верствам населення. Розуміємо, як важливо підтримувати лікарів та пацієнтів, особливо у такий складний період. Саме тому компанія Кока-Кола  допомагатиме медичним закладам усіма можливими способами», - розповів представник компанії Кока-Кола  Дмитро Кравчук.  

 

Фото: Анатолій Никифоряк

За джерелом:

http://acc.cv.ua/news/chernivtsi/kompaniya-coca-cola-peredala-cherniveckiy-likarni-obladnannya-dlya-likuvannya-hvorih-na-koronavirus-60861?fbclid=IwAR01Cr_p-DmZbm7tPoFctHjFmz20A7QyxTcgmj7daI8do-UFCvL_rBNJ6ik

 

Переглядів: 314 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 06:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024