Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Липень » 16 » ЗМІ про нас: Портал «Новини Закарпаття» - про допомогу ТЧХУ та Coca-Cola медикам області (ВІДЕО)
11:23
ЗМІ про нас: Портал «Новини Закарпаття» - про допомогу ТЧХУ та Coca-Cola медикам області (ВІДЕО)

 

АПАРАТУРА ДЛЯ  РЕАНІМАЦІЙНОГО ВІДДІЛЕННЯ

 

 

 

 

 

 

Ужгородська лікарня отримала допомогу від ТЧХУ

та Coca-Cola для боротьби з пандемією коронавірусу.

 

13 липня 2020 року - Товариство Червоного Хреста України за підтримки фундації Coca-Cola передали Ужгородському обласному клінічному фтизіопульмонологічному лікувально-діагностичному центру, необхідне для лікування пацієнтів з COVID-19.

 

 

 

 

 

 

Зокрема, лікувально-діагностичний центр отримав аналізатор електролітів Lab-Analyt – 910 Plus та два монітори пацієнта PG S50.
 

 

 

 

 


«Товариство Червоного Хреста України за підтримки фундації Coca-Cola надали життєво необхідне обладнання, що буде встановлено у реанімаційному відділені. Аналізатор дасть нам можливість встановлювати рівень насичення плазми крові киснем, вуглекислим та іншими газами, а також електролітами, що потрібне лікарям анестезіологам для корекції в лікуванні в інтенсивній терапії. Монітори допоможуть медичному персоналу слідкувати за життєвими показниками хворого. Завдяки цьому обладнанню технологічне забезпечення лікувального процесу у нас перейде на зовсім інший рівень. Ми дякуємо нашим донорам за цю можливість», — Василь Скрип, Генеральний директор лікувально-діагностичного центру, м. Ужгород.
 

 

 

 

 


З перших днів пандемії представники бізнесу активізували свої ресурси та допомагають у подоланні кризи. Об’єднавши зусилля ми можемо надати своєчасну допомогу ще більшій кількості людей, які потребують нашої підтримки.

"Наша компанія є частиною громади і завжди робить усе можливе задля вирішення гострих питань. З початку пандемії ми почали надавати допомогу соціально незахищеним верствам населення та опорним лікарням. Ми раді, що сьогодні ми передаємо Ужгородському лікувально-діагностичному центру необхідне обладнання для боротьби з Covid-19», - повідомив Андрій Бублик, директор із зв’язків з громадськістю та державними установами Кока-Кола Беверіджиз Україна.

 

 

 

 

 


Нагадаємо, що за підтримки Товариства Червоного Хреста України та фундації Coca-Cola, шість ключових лікарень по всій Україні буде забезпечено життєво важливим обладнанням: це 3 апарати для штучної вентиляції легенів, 12 моніторів стану пацієнта, 5 аналізаторів електролітів та газів крові, 1 аналізатор крові/pH/електролітів/метаболітів та 1 біохімічний автоматичний аналізатор метаболічного профілю IVD, стаціонарний.

"Разом зі стратегічним партнером Кока-Кола ми вже декілька місяців організовуємо підтримку лікарням, які знаходяться на передовій боротьби з COVID-19, як на національному, так і на регіональному рівнях. Наша спільна мета - допомогти медичним закладам у важкій боротьбі за людські життя в умовах спалаху пандемії’’, – зазначив Максим Доценко, генеральний директор Товариства Червоного Хреста України. , -Також спільно з Кока-Кола Беверіджиз Україна ми вже передали понад 100 000 пляшок води та напоїв для опорних лікарень, центрів крові та вразливих категорій населення по всій Україні".

 

Фото – Закарпатської ОО ТЧХУ

Відео - М-Студіо

За джерелом:

https://transkarpatia.net/transcarpathia/social/130078-uzhgorodska-lkarnia-otrimala-dopomogu-vd-chervonogo-hresta-ta-koka-koli-dlia-borotbi-z-koronavrusom.html

 

Переглядів: 317 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 13:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024