Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Серпень » 5 » У м. Вишгороді, що на Київщині, розвиватимуть родинні традиції і сімейні фестивалі (ВІДЕО)
21:56
У м. Вишгороді, що на Київщині, розвиватимуть родинні традиції і сімейні фестивалі (ВІДЕО)

 

«КРУГЛИЙ  СТІЛ» ГРОМАДСЬКОСТІ

 

 

 

 

 

 

 

У Вишгороді вирішили підтримувати і розвивати заходи, спрямовані на розвиток сімейних цінностей. Про це, зокрема, йшлося сьогодні під час «круглого столу» на тему “Стратегічний розвиток сімейної політики в громадах".

 

Про це передає кореспондент УНН.

 

Захід організував інформаційно-ресурсний методичний центр "Родина". А участь у «круглому столі» взяли громадські організації Київської області, які починають або вже працюють в напрямку підтримки дитинства, молодіжної та сімейної політики, соціального захисту, та сімейних цінностей.

 

Учасники «круглого столу» розповіли про впроваджені ними проекти з підтримки молодих сімей та дітей. А також прийшли до рішення провести обласний фестиваль "Родина" спільними зусиллями.

 

Досвідом з проведення таких заходів із присутніми поділася представник благодійного фонду "Гіппократ", практикуючий лікар Ольга Решетняк.

Вона є засновницею фестивалю "Свято Родинних Традицій", який проходить у Вишгороді 5 років поспіль.

 

Решетняк розповіла, що дата проведення фестивалю була обрана не випадково: це перші вихідні після відзначення свята Бориса і Гліба, які для вишгородців є небесними заступниками і покровителями міста.

 

"Якщо зануритися у історичні факти, то саме Борис і Гліб були в історії покровителями родини", - зауважила вона.

 

Фестиваль "Свято родинних традицій" – це цілий калейдоскоп різноманітних заходів, розповіла Решетняк. Знайти те, що до душі, можуть і дорослі і малі. Керівники творчих майстерень приходять на фестиваль не лише зі своїми роботами, а й фарбами і пензлями, музичними інструментами, і навіть гончарним кругом, аби заохотити бажаючих долучитись до цікавої справи.

"Особисто для мене фестиваль є дуже тендітним і чуттєвим проектом", - розповіла засновниця.

 

За підсумками заходу, його учасники напрацювали алгоритм дій щодо співпраці громадського сектору з органами влади в частині підтримки молодих сімей та дітей.

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Інформаційно-ресурсний методичний центр "Родина" було створено у 2004 році. Тоді він називався Київським обласним центром опіки дитини. У 2018 році центр перейменували у КУ Київської обласної ради "Київський обласний Інформаційно-ресурсний методичний центр "Родина".

Центр опікується соціальною інтеграцією дітей до біологічної сім'ї, влаштуванням дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у сім'ю, соціальною адаптацією,і інтеграцією дітей-сиріт, соціальною підтримкою батьків та дітей, інтеграцією внутрішньо переміщених дітей та сімей до місцевих громад та інше.

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1884482-u-vishgorodi-rozvivatimut-rodinni-traditsiyi-i-simeyni-festivali

 

Переглядів: 287 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 21:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024