Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Серпень » 10 » Найкращих медиків України нагородили орденом та медалями св. Пантелеймона
13:41
Найкращих медиків України нагородили орденом та медалями св. Пантелеймона

 

ВШАНУВАННЯ  КРАЩИХ

 

 

 

 

 

 

 

Медикам вручили відзнаки "Орден св. Пантелеймона" і "Медаль св. Пантелеймона".

 

 

Церемонія нагородження відбулося у столичному виставковому центрі «Парковий», передає Укрінформ. 

 

Поважна рада відзнаки за участю представників регіональних рад обрала по одному переможцю у таких номінаціях, як: «Найкращий лікар», «Найкращий медичний працівник», «Новатор охорони здоров’я», «За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я», «Взірець служіння суспільству», «За особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я України» (для іноземців).

 

"Орден святого Пантелеймона" у номінації "Найкращий лікар" отримав Нестор Середюк - професор кафедри внутрішньої медицини № 2 та медсестринства Івано-Франківського національного медичного університету.

 

Також під час нагородження відзначили за професіоналізм та милосердя "Медаллю святого Пантелеймона" у таких номінаціях: “За лікарське мистецтво", "За турботу та ласку до хворого", «За наукові розробки в медицині».

 

Крім того, організатори вручили відзнаки «За видатні заслуги перед народом України» двом медикам.

 

Лауреати в номінаціях, які не стали переможцями, отримали дипломи.

 

Як раніше у коментарі Укрінформу повідомив голова Поважної ради відзнаки за професіоналізм і милосердя "Орден святого Пантелеймона" Василь Князевич, цього року на участь у конкурсі надійшло понад 120 заявок.

 

Він також додав, що Поважна рада ордену створила робочу групу, яка напрацює пропозиції та звернеться до Президента, аби окремо відзначити лікарів, які борються з пандемією коронавірусу в Україні.

 

Як повідомлялося, громадська відзнака за професіоналізм та милосердя "Орден святого Пантелеймона" має професійно-фахову спрямованість і присуджується в Україні з 2009 року за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість та духовний розвиток українського народу і держави в цілому.

 

Довідково:

 

Фельдшера зі Львівщини Андрія Голода нагородили Орденом Святого Пантелеймона.

 

 

 

 

 

 

Вчора, 9 серпня, у м.Київ відбулася урочиста церемонія нагородження медиків Відзнакою за професіоналізм і милосердя – «Орден Святого Пантелеймона». Переможцем у номінації «Найкращий медичний працівник» нагороду отримав фельдшер медицини невідкладних станів бригади екстреної медичної допомоги підстанції №1 Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Голод.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, Андрій Юрійович Голод  у 1996 р. закінчив  Самбірське медичне училище Львівської області за спеціальністю  “Лікувальна справа” та присвоєно кваліфікацію “Фельдшер”. З квітня 1996 р. і по сьогоднішній день – фельдшер з медицини невідкладних станів ПС№1 КНП ЛОР ЛОЦЕДММК. 2015-2016 рр. – мобілізований у Бойову комендатуру ДПСУ “Шквал”; 04.2015-07.2015р. – проходження служби в АТО на посаді фельдшера медичного пункту ОБПК “Великі Мости 1”. Нагороджений дипломом та відзнакою “ЗА ЖЕРТОВНУ ПРАЦЮ” від Колегії Департаменту охорони здоров’я Львівської  ОДА та президії Львівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України.

 

 

 

 

 

 

Також у номінаціях були представлені такі медики Львівщини:

  • Номінація «Найкращий лікар» – Гнатів Ірина Леонідівна – лікарка загальної практики-сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Давидівської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області».
  • Номінація «Новатор охорони здоров’я» – Рачкевич Станіслав Любомирович – завідувач 3-то хірургічного відділення – Центру шлунково-кишкових кровотеч КНП «ЛШМД м. Львова”\ Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги.
  • Номінація «За досягнення у міжнародному співробітництві у охороні здоров’я» – Іванів Юрій Андрійович – професор, завідуючий кафедри променевої діагностики ЛНМУ ім. Данила Галицького.
  • Номінація «Взірець служіння суспільству» – Федоренко Сергій Мирославович – генеральний директор КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна лікарня».
  • У номінації молоді (до 35 р.) медаль «За лікарське мистецтво», Львівщину представляв Роман Дмитришин – лікар відділення невідкладної медичної допомоги Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – м. Львів.
  • У номінації серед молоді (до 35 р.) медаль «За турботу і ласку до хворого», Львівщину представляє Христина Мамчур – медична сестра хірургічного відділення Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

 

Вітаємо номінантів з відзнаками!

Здоров’я Вам, успіхів та подальших досягнень!

 

 

 

 

Фото: Євген Котенко/ Укрінформ , ДОЗ ЛОДА та прес-служби УЛТ

За джерелами:

https://day.kyiv.ua/uk/news/090820-naykrashchyh-medykiv-ukrayiny-nagorodyly-ordenom-ta-medalyamy-sv-panteleymona

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/10048.html

 

 

 

Фото: Євген Котенко/ Укрінформ, ДОЗ ЛОДА та портал УЛТ

За джерелом:

https://day.kyiv.ua/uk/news/090820-naykrashchyh-medykiv-ukrayiny-nagorodyly-ordenom-ta-medalyamy-sv-panteleymona

 

Переглядів: 322 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 11:24
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024