Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Вересень » 2 » Християнські курси для вагітних "Дар життя" – розпочинають роботу у Києві
15:15
Християнські курси для вагітних "Дар життя" – розпочинають роботу у Києві

 

ВАГІТНІСТЬ – ВІДПОВІДАЛЬНА ПОРА

 

 

 

 

 

 

 

 

Початок нового курсу - 5 вересня. В групу можуть записатися

не лише жителі Києва, а й вагітні з різних куточків України

 

 

Приготували для вас надзвичайні дві новини! Початок нового курсу вже 5 вересня, а в групу можуть записатися не лише жителі Києва, а й вагітні з різних куточків України!

 

Запрошуємо подружні пари, котрі планують чи очікують народження дитини!

 

- Початок 9 курсу: 5 вересня 2020 р.Б.

- Основні лекції щосуботи впродовж 10 занять з 5 вересня по 7 листопада з 10:00-14:00.

- Пари, що проживають в Києві запрошуємо на очні зустрічі, всі інші зможуть долучатися до занять через прямий ефір з лекцій в закритій групі.

- Місця обмежені. 10пар на заняттях та 40пар в ефірі.

- Місце проведення занять: місто Київ, Патріарший дім біля Патріаршого Собору Воскресіння Христового, вулиця Микільсько-Слобідська, 5 (м.Лівобережна)

- Курси безкоштовні! Всі, хто має можливість складають благодійний внесок, який покриває матеріали, та організаційні витрати

- Для реєстрації достатньо заповнити реєстраційну форму: 

https://forms.gle/65bvZJJTvLZWbPyY6

 

Християнські курси для вагітних "Дар життя" — соціальний проект ініціативної групи батьків та всіх зацікавлених у темі практикуючих християн. Ми називаємо курси благодійним проектом наших сімей. Тому кожен працює на волонтерських засадах, вкладає багато часу, знань та ресурсу, маючи на меті лише допомогу та підтримку молодих сімей!

 

Наш курс ЦЕ:

 

- Духовна підтримка батьків, психологічна підготовка до батьківства та наповнення вашої сім'ї спокоєм, знаннями та впевненістю.

- Вчення Церкви щодо питання батьківства. Молитви та роздуми над євангельськими уривками, розважання на батьківські теми.

- Позаконфесійне місце, де говорять про віру, довіру та любов до Бога, і Його — до нас. З нами спокійно, незважаючи на ваш рівень зв’язку з Богом та cприйняття християнства.

- Інформативні та практичні базові знання щодо природного перебігу вагітності та розвитку малюка, підготовки до пологів, в тому числі партнерських, грудного вигодовування, догляду за немовлям та його здоров'я, післяпологового періоду, сімейної психології та відносин між батьками після народження дитини, вихованню та психології дитини, народження другої дитини в сім'ї.

- Підготовка та робота з парою, а не лише з жінкою. Заохочення чоловіків брати активну участь у виношуванні немовляти разом із дружиною, практикувати партнерські пологи, виховувати та дбати про малюка, розділяючи обов'язки на рівні з коханою.

- Інформація, яка базуються на вченні Церкви, а також взята з рекомендацій ВООЗ, що діють у всьому світі, вона схвалена лікарями-гінекологами, педіатрами, психологами і повністю перевірена.

- Лектори: акушер-гінеколог, фізіолог, практикуючі мами, педіатр, неонатолог, перинатальний психолог, дитячий та сімейний психолог, консультант з грудного вигодовування та сімейний консультант.

- Ми не маємо відповідей на питання "як саме вам потрібно вчинити/робити/жити", ми не скажемо вам, якими треба бути батьками або що ви повинні робити. Ми даємо християнську основу та базу знань, яка допоможе знайти відповіді на ваші запитання, навчить критично оцінювати ситуацію та самостійно приймати рішення або наштовхне на подальші роздуми і пошуки.

- Команда організаторів, які є практикуючими християнами та знають цінність батьківства з Богом. Працюють на волонтерських засадах задля допомоги вашим сім'ям.

- Особлива атмосфера, бо її створюють учасники - спільнота християнських батьків, які щиро діляться досвідом та підтримують одне одного. І надалі продовжують спілкування після завершення курсу.

- Безпечний майданчик для спілкування, де панують лише людські зв'язки взаємодопомоги без підтексту грошей, реклами, продажів чи будь-якої комерції. ЛИШЕ підтримка людей та інформаційна взаємодія з ними завдяки людяності, доброті та християнському світогляду. Хочемо, щоб ви відчули, що таке в цьому світі буває і можливе.

 

Структура заняття:

30 хв - "вогник", час на обговорення особистих думок та переживань щодо теми лекції

40 хв - духовна наука, молитва з сестрою монахинею

20 хв - перерва

2.5 год - основна лекція

 

Увага! Так як курс може пройти обмежена кількість учасників, просимо відповідально віднестися до реєстрації, адже за вами бронюється місце і ви заповнюєте анкету учасника. Це означатиме, що ви будете планувати свій час щосуботи та намагатися відвідувати лекції.

 

Довідково

 

Для цього курсу, який відбудеться 5.09-7.11. 2020 року, завдяки виграшу міні-гранту в розмірі 16 422 грн, ми маємо можливість закупити конкретні засоби для кращої реалізації проекту. В проектній заявці на грант ми вказували і придбаємо (фліпчарт, диктофон, штатив для зйомки, макет ляльки, макет тазу, макет ембріона, друк матеріалів (афіша, візитка, листівка, банер).

 

Дякуємо грантодавцям за підтримку: БФ «Карітас-Київ», МБФ «Карітас України», МБФ «Карітас Німеччини», уряд Німеччини

_____

Якщо у вас залишилися питання, пишіть нам в приватні повідомлення на сторінці:

https://www.facebook.com/dar.zhyttya

 

Керівник проекту:

Діана Ільницька (063)-159-52-58

 

 

Колаж – організаторів курсів

За джерелом:

https://www.facebook.com/dar.zhyttya/

 

Переглядів: 321 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 11:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024