Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Вересень » 5 » Лікарня на Львівщині перемогла у міжнародному проекті ООН
22:00
Лікарня на Львівщині перемогла у міжнародному проекті ООН

ВЕЛИКИЙ  УСПІХ

 

 

 

 

 

 

Лікарня у Судовій Вишні увійшла до переліку десяти лікарень України, які відібрані і запрошені до участі у масштабному міжнародному проекті «ICT Coordination of the Development of Community Engagement Addressing Covid-19 Pandemic (CODE)», який підтримує і фінансує ООН.

 

Про це розповів в.о. директора лікарні Юрій Кужда, пишуть у ЗМІ м.Львова

 

«Напевне, вперше в історії Львівської області і, можливо, України загалом, такого класу лікарню як Судововишнянську відібрано та запрошено до міжнародного проекту “ICT Coordination of the Development of Community Engagement Addressing Covid-19 Pandemic (CODE)”», – написав Юрій Кужда у Facebook.

 

Проект CODE реалізується у партнерстві з Спеціалізованим Товариством Познанського Економічного Університету (Польща) та Громадською Спілкою «Hi-Tech office Ukraine» у складі Польського фонду викликів ПРООН, за підтримки та фінансування ООН.

Юрій Кужда повідомив ZAXID.NET, що це неабияка перемога, старт, який дозволить й надалі лікарні брати участь в інших міжнародних проектах, запозичати передовий досвід у лікуванні хворих.

 

«Невеликі лікарні, звісно, беруть участь у міжнародних проектах, але вони, як правило, не перемагають. Тому приємно, що з великої кількості лікарень в Україні, невелика Судовишнянська міська лікарня, яка розрахована лише на 55 ліжок, потрапила в десятку лікарень, які відібрано та запрошено до міжнародного проекту», – каже Юрій Кужда.

Ціль проекту – налагодити та допомогти лікарням у розвитку, навчанні та поліпшенні матеріально-технічної бази.

 

Зараз у Польщі обирають лікарню, яка буде партнером Судовишнянської міської лікарні. Медичні заклади будуть тісно співпрацювати, навчатися, обмінюватися досвідом, апаратурою тощо.

 

«Перемога у цьому проекті для нас дуже важлива. Робота з цією платформою дає можливість задекларувати себе на міжнародному рівні, розширити кількість та якість медичних послуг, відкрити доступ нашим лікарям до нових проектів, конференцій та практикумів», – додав Юрій Кужда.

 

Фото – інформаційне

За джерелом:

https://inlviv.in.ua/lviv/lvivshhina/likarnya-na-lvivshhyni-peremogla-u-mizhnarodnomu-proekti-oon

 

Переглядів: 290 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 16:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024