Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Вересень » 9 » В Карпатах відбулися традиційні пригодницькі перегони «Track Incognita» за участі Червоного Хреста
19:11
В Карпатах відбулися традиційні пригодницькі перегони «Track Incognita» за участі Червоного Хреста

 

І. ЗМАГАННЯ  ВІДВАЖНИХ

 

 

 

 

 

 

 

 

Третій рік поспіль корпорація «Опілля» підтримує пригодницькі перегони «Track Incognita».

 

Днями відбулися некомерційні командні змагання в Карпатах, які включають пішохідне та велоорієнтування, сплав по гірській річці та різноманітні технічні етапи. Їх проводять щороку в останні вихідні серпня.  Цього разу змагалися майже 80 учасників з різних куточків України.

 

 

 

 

 

 

Район змагань охоплював майже 600 квадратних кілометрів між селищем Східниця і містом Сколе. Учасники змагалися у 4 категоріях. Відповідно маршрути були різної складності -тривали від 12 до 48 годин.

 

 

 

 

 

«Що і казати, 48 годин нон-стоп без сну, а це під силу не кожному. Зголосилися лише найсміливіші. У цій категорії брали участь лише 9 команд. Кожна команда складалася з 2 учасників», – розповідає організатор Богдан Воробець.

 

 

 

 

 

 

 

На старті учасникам  перегонів видавали карту із контрольними пунктами, які мали певну кількість балів. Головна мета команд – набрати якомога більше балів. 

 

 

 

 

 

 

 

«Фішка наших перегонів у тому, що ми не видаємо карту з усіма контрольними пунктами на старті. Учасники не можуть спланувати весь свій маршрут наперед, тому імпровізують вже під час самих змагань. Складність у тому, що учасникам важко правильно розрахувати свої сили, щоб  планувати маршрут найбільш ефективно», – пояснює Богдан. 

 

 

 

 

 

 

 

Команда-переможець змогла зібрати лише 83 відсотки від загальної суми балів в найважчій категорії (48 годин). Кожен з учасників, які брали участь у пригодницьких перегонах, отримав продукцію «Опілля».

 

 

 

 

 

 

«Ми завжди підтримуємо заходи, які популяризують здоровий спосіб життя і сприяють активному відпочинку. Тішить те, що стільки відважних людей знайшлося, які не розгубилися  в горах і зуміли підкорити їх. Сподіваємося, що традиційно пригодницькі перегони «Track Incognita» відбудуться і наступного року, а на старті ми побачимо ще більше команд.Тож «Опілля» не залишиться осторонь», – резюмував директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка.

 

 

 

 

 

 

 

ІІ. ЕКСТРЕМАЛЬНІ  РОЗВАГИ

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗШР Львівської обласної організації ТЧХУ  «ГОРС» - традиційний

учасник захоплюючих пригодницьких перегонів «Track Incognita».

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗШР Львівської ОО ТЧХУ «ГОРС», - традиційний учасник змагань. Публікуємо декілька фото з Track Incognitaде рятувальники ГОРСу працювали на етапах.

 

«Ми хочемо, - пояснили рятувальники, щоб всі знали, що робити при настанні нещасного випадку, адже це може пригодитись кожному, і не тільки на змаганнях. Тому, цього року на #TrackIncognita для категорій Crazy та Multi був етап "Медицина" від Курси першої допомоги CAB, які навчають першій допомозі за найновішими методиками. Сайт: https://firstaidcab.in.ua/

 

Ось перелік завдань на етапі (згідно Наказу № 398 МОЗ):

 

 

 

 

 

 

- непритомність (оцінка свідомості і переведення хворого у стабільне бокове положення);

- зупинка серця (серцево легенева реанімація);

- критична кровотеча (накладання джгута);

- травма шиї/хребта (фіксація шиї, навики перекладання на щит);

- переломи кісток кінцівок (накладання шини);

- проникаюче поранення грудної клітки (оклюзивна пов'язка);

- удавлення (прийом Геймліха).

 

 

 

 

 

 

На сторінці "ГОРС" Василь Безушко ( Vasyl Bezushko ), - учасик змагань, - повідомив: «Окрім обслуговування Track Incognita, встигли полазити на скелях. Агдрій Колодко, котрий шефував на кухні, показав нам майстер - клас з варіння бограчу, борщу і випічки хліба у власноруч зробленій печі».

 

 

 

 

 

 

 

Фото – учасників змагань

За джерелом:

https://www.tenews.org.ua/post/show/1599639180-opillya--pidtrimue-vidvazhnih-i-aktivnih-v-karpatah-vidbulisya-tradiciyni-prigodnicki-peregoni--track-incognita

https://www.facebook.com/GORS.Lviv/photos/pcb.1877019659114764/1877018979114832/

https://www.facebook.com/TrackIncognita/photos/pcb.2684915018433806/2684914811767160/

 

Переглядів: 309 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 17:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024