Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Вересень » 9 » Червоний Хрест - Львівському вищому професійному училищу інформаційно-комп’ютерних технологій (ВІДЕО)
21:51
Червоний Хрест - Львівському вищому професійному училищу інформаційно-комп’ютерних технологій (ВІДЕО)

 

ПЕДАГОГІКА  МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

 

 

Поряд з операторами комп’ютерного набору і верстки в училищі навчають соціальних працівників: нянечок, гувернанток, молодших медичних сестер по догляду за хворими. Червоний Хрест Залізничного району допомагає викладачам готувати цих спеціалістів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Так, наприклад, 9 вересня в училищі Червоний Хрест провів на кафедрі соціології та соціальної роботи заняття з першої допомоги зі студентами.

 

 

 

 

 

 

Відновне положення, серцево-легенева реанімація та інші теми були розглянуті і продемонстровані на манекені. Навчання тривало 2 години. Присутніми на тренінгу були 18 студентів.

 

 

 

 

 

 

Заняття провела Уляна Стельмах, інструктор Червоного Хреста з першої допомоги, голова Залізничної РО м. Львова ТЧХУ. Воно є одним з благодійних заходів, присвячених Всеукраїнському Місяцю Червоного Хреста.

 

Довідково:

 

 

Не всі випускники 9-х і 11-х класів змогли поступити у вищі навчальні заклади. Та це - не біда. Робітничих професій  є вдосталь. Майбутні нянечки і гувернантки, наприклад, затребувана професія у нашій державі, яка підтримується урядом України. Це саме стосується і молодших медичних сестер по догляду за хворими, що особливо актуально зараз, у час пандемії від коронавірусу.

 

 

 

 

 

 

Тож соціальний напрямок підготовки робітничих професій - один із потрібних на ринку праці. За цим напрямком у Львівському вищому професійному училищі інформаційно-комп’ютерних технологій можна здобути інтегровану професію.

 

 

 

 

 

 

 

 

Виробничу практику студенти училища проходять як в дошкільних навчальних закладах, так і в Червоному Хресті. Про їх навчання дбають кваліфіковані наставники, про що і йде мова у запропонованому відеоролику.

 

 

 

 

 

 

 

Фото – учасників заняття

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

Переглядів: 413 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 13:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024