Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Вересень » 14 » У Львові суміщають інформування населення про Службу розшуку ТЧХУ з іншими видами діяльності
17:25
У Львові суміщають інформування населення про Службу розшуку ТЧХУ з іншими видами діяльності

 

СПІЛЬНИЙ ФЛЕШМОБ

 

 

 

 

 

 

 

У Львові суміщають поширення знань про Службу розшуку ТЧХУ

 з іншими видами діяльності Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час проведення заходів у Місяць Червоного Хреста є більше можливості спілкування з громадськістю, та завдяки працівникам і волонтерам Червоного Хреста донести до громадян основні принципи Товариства Червоного Хреста , статутні завдання Товариства та основні напрями роботи Товариства.

 

 

 

 

 

 

Так, наприклад, при відзначенні Міжнародного дня з першої допомоги 11 вересня на площі Ринок біля Ратуші, де зібралось багато зацікавлених львів'ян та гостей міста, і волонтери, і працівники Львівської ОО ТЧХУ  роздавали учасникам акції інформаційний матеріал Служби розшуку ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Пан Олександр, - житель Львова, - сказав, що йому повезло, що він сьогодні прийшов на пл. Ринок, адже він дізнався тут про те, як треба організувати розшук родини в Польщі, яка потерпіла від насильного переселення під час Другої світової війни, та зв"язок з якою перервався з невідомих причин.

 

 

 

 

 

 

Тож для  конкретних можливих дій п. Олександр та інші прохачі, були у цей день запрошені в обласну організацію Червоного Хреста зі своїми  болісними питаннями, - розшукати родини, зв'язок з якими розірвався давним-давно.

  

 

 

 

 

 

Бабусям та мамам, котрі  були присутні на майстер-класі з першої допомоги, а також гостям міста, волонтери вручили інформаційні листівки СР- пам"ятку для батьків, - як вберегти своїх дітей, щоб не загубилися під час відвідання масових заходів, супермаркетів, на екскурсії та інших людних місцях.

 

 

 

 

 

 

Молода матуся Марія, наприклад, котра була на флешмобі з  дочкою Олею, щиро подякувала за слушну пораду. Знає ціну таким порадам з власного досвіду.

  

 

 

 

 

 

Служба розшуку бажає всім родинам - ніколи не губитись,  а значить - дотримуватись порад Червоного Хреста!

   

 

 

 

 

 

ТЧХУ- це розгалужена мережа, яка охоплює всю територію України, що дає змогу громадянам звертатись із запитами щодо розшуку до будь - якого найближчого офісу Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

У Львівську обласну організацію ТЧХУ з питаннями розшуку можна звернутись  за адресою: в медико-соціальний центр Львівської ОО ТЧХ-, що на вул. Б. Лепкого,5/2, т.255-08- 78, 0952501274, щоденно, окрім суботи та неділі, з 9.00 до 17.00 год.

 

 

 

 

 

 

Звертайтеся  також зі своїми проханнями в головний офіс Львівської ОО ТЧХУ за адресою: вул.Широка, 81-а, т.297-08-60

 

 

 

 

Усі, хто звернеться в Службу розшуку ТЧХУ, не залишиться без допомоги. Біль від втрачених родинних зв"язків ми постараємося якщо не загасити, то принаймні зменшити. Важливо зробити перший крок. І цей час, мабуть, настав. Чекаємо ваших листів і телефонних дзвінків.

 

Фото - автора

Ніна Добренька,

директор МСЦ Львівської ОО ТЧХУ,

відповідальна за питання розшуку

 

Переглядів: 332 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 22:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024