Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Вересень » 21 » Прикарпаттю потрібно ще 350 млн на ліквідацію наслідків паводку
16:49
Прикарпаттю потрібно ще 350 млн на ліквідацію наслідків паводку

ЗБИТКИ БІЛЬШІ, НІЖ ОЧІКУВАЛОСЯ

 

 

 

 

 

У червні в Івано-Франківській області за два дні випало дві місячні норми опадів

 

 

 

В Івано-Франківській області починає роботу комісія Мінрегіону, яка детально вивчить хід виконання робіт на об'єктах, які були пошкоджені в результаті повені.

 

Івано-Франківській області додатково необхідні ще 350 млн гривень на відновлення об'єктів, постраждалих від повені в червні. Про це сказав голова облдержадміністрації Віталій Федорів під час наради, повідомляє Укрінформ в понеділок, 21 вересня.

 

"Я не бачу ризику невикористання коштів в сумі 470 млн гривень, які направили в область. Є технологічні процеси і переговорні, які необхідно витримати. Хочу сказати, що крім 470 млн гривень, ми запросили додатково кошти в сумі 350 млн гривень", - розповів Федоров.

 

Він зазначив, що в області починає роботу комісія Мінрегіону, яка детально вивчить хід виконання робіт на об'єктах, які були пошкоджені в результаті повені, і додаткову потребу в коштах.

 

"Думаю, коли комісія ознайомиться з масштабом нашої шкоди, то погодиться, що 350 млн гривень буде недостатньою сумою. Але щодо часу і вимог законодавства, ми більше не зможемо використовувати", - зазначив Федоров.

 

За інформацією ДП Дороги Прикарпаття, на відновлення доріг і мостів після червневої повені область отримала 168 млн гривень, з них на дороги спрямують 126 млн гривень. Там роботи планують завершити до кінця жовтня.

 

Нагадаємо, 22-23 червня в Івано-Франківській області випало дві місячні норми опадів. Тоді були підтоплені 263 населених пункти, понад 13 тисяч житлових будинків пошкоджено, близько 20 - повністю зруйновані. Під час стихії загинуло четверо людей. Збиток, завданий стихією, в області оцінювали щонайменше в 2,5 млрд гривень.

 

У липні Івано-Франківська область отримала 480 млн гривень з держбюджету на ліквідацію наслідків повені. При цьому на виплати постраждалим передбачено тільки 100 млн гривень.

 

 

Фото –МВД України

За джерелом:

https://ua.korrespondent.net/ukraine/4276048-prykarpattui-potribno-sche-350-mln-na-likvidatsiui-naslidkiv-pavodku

 

 

На Прикарпатті постраждалі від паводків перекрили дорогу

 

Переглядів: 274 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 08:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024