Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Вересень » 22 » Вісті з первинного осередку Личаківської РО м. Львова ТЧХУ, утвореного в КНП ЛОР «ЛОКДЦ»
16:12
Вісті з первинного осередку Личаківської РО м. Львова ТЧХУ, утвореного в КНП ЛОР «ЛОКДЦ»

ПРАЦЮВАТИ ПО-НОВОМУ

 

 

 

 

 

 

Первинний осередок Червоного Хреста у КНП ЛОР «Львівський обласний клінічний

діагностичний центр» дуже активний, незважаючи на те, що у нього входить лише 18 осіб.

 

Як повідомляється на сторінці медичного закладу у соцмережі Facebook, нещодавно колектив КНП ЛОР «ЛОКДЦ» став лауреатом Національного бізнес-рейтингу, укладеного за підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників 1206902 підприємств України за результатами Національного бізнес-рейтингу в нашій державі.

 

 

 

 

 

Медикам цього колективу присвоєно 1 місце серед суб’єктів господарювання України у номінації «Фінансові показники успішної діяльності».

 

 

 

 

 

 

Очолює первинну організацію Личаківської РО м. Львова ТЧХУ у медичному закладі Ярина Шкурпіта. Днями їй вручили членський квиток ТЧХУ, так як у цьому році у Товаристві запроваджується фіксоване членство.

 

Довідково:

 

КНП ЛОР “Львівський обласний клінічний діагностичний центр” – медичний заклад, заснований 1988 році, який надає консультативно-діагностичну допомогу всім мешканцям міста Львова та Львівської області, особливо мешканцям сільських районів.

Основне завдання центру – якісне проведення діагностики захворювань, кваліфіковане проведення диференціальної діагностики складної патології на основі комплексного та всебічного обстеження хворих із застосуванням діагностичної техніки, інструментальних та лабораторних методів. Кількість відвідувань в ЛОКДЦ щорічно коливається в межах 150-160 тисяч, в клініко-діагностичній лабораторії кількість проведених аналізів за рік становить понад 90 тисяч, в середньому за рік фіксується понад 500 вперше виявлених хворих із злоякісними новоутвореннями, які скеровуються з заповненими онкоповідомленнями в Державний регіональний онкологічний центр. Щорічно в діагностичному центрі обстежуються понад 45 тисяч мешканців сільських районів Львівської області.

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

Переглядів: 274 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 16:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024