Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Вересень » 24 » Олександрійських  безпритульних  шукатиме  «Соціальний патруль» за участю Червоного Хреста
18:56
Олександрійських  безпритульних  шукатиме  «Соціальний патруль» за участю Червоного Хреста

ОПІКА  НАД  БЕЗПРИТУЛЬНИМИ

 

 

 

 

 

 

Цієї зими МНС встановить пункти обігріву для осіб без визначеного місця проживання, де щоденно чергуватимуть працівники лікувально-профілактичних закладів міста та, за окремим графіком, соціальні служби і волонтери.

 

 

Територіальний центр забезпечить роботу банків одягу зимового асортименту. Для цього на базі самого центру, міської організації Товариства Червоного Хреста України та міськрайонної благодійної організації «Шлях до життя» будуть діяти пункти прийому старого теплого одягу, взуття та продуктів харчування для незахищених верств населення.

 

 

 

 

 

 

Також Терцентр і благодійні організації в зимовий період повинні забезпечити функціонування пунктів роздачі гарячої їжі для осіб без визначеного місця проживання.


Для виявлення безпритульних працюватиме оперативна група «Соціальний патруль», яка, при необхідності, доставить безхатька до пункту обігріву або найближчого лікувального закладу.


Окрім цього, здійснюватиметься робота по виявленню самотніх громадян похилого віку, інвалідів та хворих із метою запобігання їх загибелі від переохолодження та за потреби надання допомоги першої необхідності: продуктів харчування, медикаментів, палива тощо.

 

Якщо того вимагатиме стан здоров’я, проводитиметься медичне обстеження даної категорії осіб та, при потребі, надаватиметься допомога в оформленні документів.


 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

http://ot.kr.ua/oleksandrijskyh-bezprytulnyh-shukatyme-sotsialnyj-patrul.html

 

Переглядів: 257 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 17:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024