Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Жовтень » 10 » МКЧХ допомагає стати на ноги переселенцям з Донеччини
17:10
МКЧХ допомагає стати на ноги переселенцям з Донеччини

ДОЛЯ  ТЕТЯНИ ЛЕВИНОЇ

 

 

 

 

 

 

Тетяна Левина знайшла не тільки притулок на Одещині, але і свою нову долю.

 

 

З початком конфлікту на Доннеччині життя Тетяни Левиної змінилося назавжди. Одного ранку її чоловік Олександр пішов з дому в надії знайти нову роботу, пообіцявши повернутися ввечері. З того часу його ніхто не бачив. Незабаром її старша дочка разом з дітьми загинула в результаті обстрілу.

 

Старенька мати буквально силою примусила Тетяну забрати синів і виїхати звідти назавжди. Як відчувала - незабаром в результаті обстрілу мати була смертельно поранена. Тепер Тетяні нема до кого повертатися, й вона з синами стала жити мрією про нову долю у своєму будинку.

 

 

 

 

 

 

Тимчасовий притулок вони знайшли в Маяках, Одеська область. Тут вони отримували від МКЧХ фінансову допомогу, яка дозволяла гідно жити. За наш міні-грант купили корову, стали продавати молочні продукти. Але мрії не полишали, і тут трапилася нагода: господар в селі Широкому готовий був віддати будинок переселенцям з Донбасу, які дбали б про нього.

 

Тетяна згадує, що сам господар, побачивши її одну з синами-підлітками, відмовляв її від цієї ідеї - будинок був у жалюгідному стані. Але Тетяна з дітьми не відступила. «Ми так втомилися відчувати себе непотрібними», - пояснює вона.

 

 

 

 

 

 

Тепер вони втрьох живуть у крихітній кімнаті й поспішають своїми силами завершити ремонт до початку зими. І тепер вона живе новою мрією: запросити всю команду МКЧХ на свій день народження до нового будинку. «МКЧХ дав мені більше, ніж просто гроші, - каже Тетяна. - Я навіть не бачила особисто психолога МКЧХ, але її щотижневі дзвінки дали мені силу і впевненість, що я впораюся». І тепер жінка усміхається, оглядаючи свій новий будинок. Там, де інші бачать руїни, вона бачить надію.

 

 

Фото – прес-служби Делегації МКЧХ в Україні

За джерелом:

https://www.facebook.com/ICRCUA/photos/pcb.1040634929713787/1040634696380477/

 

Переглядів: 253 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 17:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024