Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Жовтень » 13 » 13 жовтня - День без бюстгальтера
21:07
13 жовтня - День без бюстгальтера

ЗДОРОВ'Я, ЧИ КРАСА: ЩО ВАЖЛИВІШЕ?

 

 

 

 

 

 

Нині, 13 жовтня, жінки проводять День без бюстгальтера.

Відзначають його у світі з 2011 року.

 

 

Жінкам у цей день рекомендується відмовитися від носіння бюстгальтера як засобів залучення уваги до себе, та зосередитись на проблемах здоров'я молочної залози. Ці жовтневі заходи у другий декаді місяця мають щорічний характер.

 

Рух, за даними проекту DilovaMova.com, почався у 2011 році та активно підтримується в соціальних мережах. Достатньо подивитися Instagram, Facebook, Twitter або Google, фото і відео з хештегом #NoBraDay.

 

В останні три роки цей День вже відзначали жінки в більш ніж 30 країнах, включаючи Нову Зеландію, Румунію, Чехію, Грецію, Малайзію, Шотландію, Індію і Гану.

 

У цей день мільйони жінок залишають свої бюстгальтери у будинку, щоб зробити акцент на обізнаності про рак молочної залози та нагадати жінкам в усьому світі, що вони повинні регулярно проходити скринінг на рак молочної залози.

 

Деякі жінки сприймають День без бюстгальтера як якусь політичну заяву, в той час як інші вважають за краще відмовлятися від того, що вони вважають обмежувальним і незручним одягом.

 

Мета Дня без бюстгальтера, як вже стало зрозуміло, підвищити обізнаність про рак молочної залози та допомога зібрати гроші на дослідження, тому розкажіть про нього й іншим жінкам.

 

Є також і рух за права жінок "Go Topless" і День "За топлес" - акція, в якій жінки відстоюють своє законне право ходити вільніше.

 

Якщо здається, що беручи участь в цьому заході, Ви не підвищуєте обізнаність ні про що, крім ваших цицьок, це нормально, але не обманюйтесь. Статистика невблаганна - близько 12% жінок потенційно можуть страждати від раку молочної залози протягом свого життя. Наприклад, щорічно у близько 50 000 жінок у Великобританії діагностують рак молочної залози.

 

Так. Гарний топ бікіні ідеально підходить для літнього одягу, танцю живота або нічного гардероба, з джинсами або шортами. Але будьте поблажливі і до свого здоров'я!

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.dilovamova.com/index.php?page=10&event=203323

 

Переглядів: 293 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 05:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024