Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Жовтень » 20 » На Львівщині заповненість ліжок хворими на COVID-19 – понад 55%
21:48
На Львівщині заповненість ліжок хворими на COVID-19 – понад 55%

ЗАКЛИКАЮТЬ – НЕ РОЗСЛАБЛЯТИСЯ

 

 

 

 

 

 

Кілька останніх днів число нових виявлених інфікованих за добу

 у Львові та області дещо знизилося і становить менше трьох сотень.

 

 

Позитивна тенденція з виявленням нових хворих може в одну мить похитнутися, тому і львів’ян, і жителів Львівської області, закликають не розслаблятися – бути максимально обачними, поберегти себе, бо швидка динаміка захворюваності на ковід в Україні, напевно, не омине й Львівщину.

 

Станом на 20 жовтня у Львові та в області коронавірусну інфекцію виявлено у 25392 осіб. 717 людей померли. 9671 пацієнт одужав.

 

Згідно з інформацією, що її оприлюднено на сайті Львівської облдержадміністрації, за попередню добу, 19 жовтня, госпіталізовано з підозрою на коронавірус 137 осіб. Скеровано на самоізоляцію 900. 124 особи перебувають на лікуванні у відділеннях реанімації. 37 – на апаратах штучної вентиляції легень.  Підтверджено методом ПЛР наявність коронавірусу за добу у 289 мешканців Львівщини.

 

«У нас, на жаль, уже другий тиждень  – негативна динаміка щодо захворюваності, – зазначає керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис. – Сьогодні це – 1550 хворих, що становить 55,2% зайнятості ліжкової мережі».

 

Найбільш заповненими медичними закладами є Центр легеневого здоров’я – 170 пацієнтів, Львівська обласна інфекційна лікарня –182, Лікарня швидкої медичної допомоги – 215 пацієнтів, Львівський госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи – 170 пацієнтів. Серед лікарень в районах області найбільше завантаженою є  Стебницька – 96 пацієнтів. У Стрийській міській лікарні – 112 пацієнтів.

 

Медик просить мешканців області дотримуватись карантинних обмежень: «На жаль, тенденції, які ми спостерігаємо, –  негативні. В нас збільшується число активних хворих, також зростає число пацієнтів, які потребують стаціонарного лікування». За словами головного лікаря області, ситуація – контрольована, проте зараз усім потрібно бути як ніколи обачними – дотримуватись маскового режиму, дистанції та гігієни.

 

Коментує ситуацію із захворюваність на COVID-19 і міський голова Львова Андрій Садовий: «Ми  прийняли рішення про збільшення кількості ліжок для хворих на ковід. До того ж, більше підводимо точок кисню і додатково купуємо кисневі концентратори. Нам треба бути максимально готовими, щоб пережити це. У нас – повна бойова готовність».

 

Тетяна КОЗИРЄВА, Львів.

 

Фото – ЛМР

За джерелом:

https://day.kyiv.ua/uk/news/201020-na-lvivshchini-zapovnenist-lizhok-hvorimi-na-covid-19-ponad-55

 

Переглядів: 293 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 12:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024