Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Жовтень » 31 » У м. Дрогобичі відбувся перший випуск здобувачів освіти за напрямком підготовки «Рятувальник гірський»
16:25
У м. Дрогобичі відбувся перший випуск здобувачів освіти за напрямком підготовки «Рятувальник гірський»

У ДОБРУ ПУТЬ!

 

 

 

 

 

 

 

У 2 Спеціальному центрі швидкого реагування ДСНС України відбувся перший

випуск здобувачів освіти за напрямком підготовки «Рятувальник гірський».

 

 

30 жовтня відбулися урочисті заходи з нагоди першого випуску слухачів Навчального пункту підготовки гірських рятувальників 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України.

 

 

 

 

 

 

Цей захід відбувся з дотриманням усіх протиепідемічних заходів спрямованих на попередження поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

 

 

 

 

 

В урочистій церемонії взяли участь: Начальник гірської рятувальної служби ДСНС України Осадчий Юрій Васильович, голова міста Дрогобича Кучма Тарас Ярославович та представники - партнерів, котрі долучились та внесли вагомий вклад у розвиток навчального підрозділу.

 

 

 

 

 

 

Після привітання слухачам були вручені свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Рятувальник гірський», грамоти та цінні подарунки.

 

 

 

 

 

 

Від імені слухачів навчального пункту підготовки гірських рятувальників молодший сержант служби цивільного захисту Дячук Володимир Віколович висловив слова подяки керівництву центру та ДСНС України за створення належних умов щодо проведення теоретичних та практичних занять, а також висловив слова подяки викладацькому та інструкторському складу навчального пункту підготовки гірських рятувальників за надані знання.

 

КОМЕНТАР

Львівського ЗШР Львівської ОО ТЧХУ «ГОРС»:

 

Для ГОРСу – це приємна подія, адже створення навчального пункту підготовки гірських рятувальників є одним із розділів Договору про співпрацю нашої організації із 2 СЦШР ДСНС України. Ми раді , що долучились до даного проекту, що спільними зусиллями та за підтримки ДСНС України змогли його реалізувати. Перший випуск завершено, і ми бажаємо випускникам, щоб всі пошукові роботи в горах закінчувались успішно, а професія гірського рятувальника стала престижною. Рятувальники ГОРСу, як викладачі навчального пункту, продовжують працювати над подальшим вдосконаленням навчального процесу та мають надію, що на його базі скоро зможуть підвищувати свою кваліфікацію і гірські рятувальники-волонтери Червоного Хреста.

 

 

Фото – 2scshr.dsns.gov.ua

За джерелом:

https://2scshr.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/354.html

https://www.facebook.com/GORS.Lviv/photos/a.793294427487298/1934027006747362/

 

 

 

Переглядів: 301 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 23:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024