Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Листопад » 2 » У лікарнях Харкова зайняті усі 100 відсотків COVID-ліжок
22:51
У лікарнях Харкова зайняті усі 100 відсотків COVID-ліжок

ВІЛЬНИХ МІСЦЬ – БІЛЬШЕ НЕМАЄ!

 

 

 

 

 

 

У лікарнях Харкові зайняті 100% ліжкомісць, виділених для пацієнтів з коронавірусом.

 

 

 

Про це заявила заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан на нараді у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 

 

"На сьогодні ліжка зайняті на 100%, і навіть трошки більше. Але у ці вихідні не було такого важкого ажіотажу, як у попередні дні", - зазначила Горбунова-Рубан.

 

За її словами, у лікарнях триває робота щодо проведення кисневих трас і придбання кисневих концентраторів. Крім цього, міська рада подала заявку на виділення 42,53 млн грн дна поточний ремонт електромережі у міських лікарнях №13, №25, придбання трьох ємностей кисню на 6 куб.м кожна, ремонт кисневих трас і електромережі у лікарні №18.

 

Водночас Горбунова-Рубан зазначила, що у медиків перша паніка, пов'язана з епідемією, минула, до роботи повернулися й ті лікарі, що колись написали заяви про звільнення.

 

"На цей час є всі засоби індивідуального захисту медиків та медикаменти для лікування хворих на коронавірус. Ми працюємо у прямому контакті зі всіма головними лікарями. Вже вирішуємо питання не тільки про те, де є вільні ліжкомісця для госпіталізації хворих на коронавірус, а де є найкращі умови для їх лікування", - пояснила посадовець.

 

Відповідаючи після наради на запитання кореспондента Укрінформу щодо кількості ліжок для хворих з коронавірусом, заступник міського голови сказала: "Стовідсотково працюють 530 ліжок, сьогодні є майже 560 хворих. Ми запускаємо один за однім ліжка, які забезпечені киснем. Плануємо цього місяця запустити ще 140 ліжок: 80 у 25-ій лікарні та 60 - у 17-ій. На сьогодні ми укомплектували усі бригади, які нам потрібні, щоб забезпечити ці ліжка. У нас вже з'явилися і добровольці, і люди з інших лікарень, які можуть бути тимчасово переведені до складу бригад. На сьогодні створено 22 мобільні бригади, які здійснили 29 тисяч виїздів і взяли матеріал від тисяч людей для тестування на COVID-19".

 

Як повідомляв Укрінформ, станом на 2 листопада у Харкові зареєстровано 28 241 випадок зараження коронавірусом, зокрема 504 за добу.

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3128559-u-likarnah-harkova-zajnati-100-covidlizok.html

 

Читайте також: Ситуація з коронавірусом у Харкові вкрай критична – голова ОДА

 

Переглядів: 266 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 04:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024