Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Листопад » 6 » Відбувся ІІІ –й Форум з організаційного розвитку (OD-форум) для організацій Товариства Червоного Хреста України
18:04
Відбувся ІІІ –й Форум з організаційного розвитку (OD-форум) для організацій Товариства Червоного Хреста України

ДОЛАЮЧИ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ

 

 

 

 

 

 

28-29 жовтня в онлайн - режимі було проведено III-й Форум з організаційного

розвитку (OD-форум) для пілотних організацій Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

У форумі брали участь представники міських, районних та обласних організацій Товариства з усієї України, делегатка Данського Червоного Хреста Сюсанна Арутюнян та представники Національного комітету Червоного Хреста України.
 

Учасники обмінювались власним досвідом з розвитку організацій, волонтерського менеджменту, співпраці з громадами та організацією Клубів активного довголіття.

 

 

 

 

 

 

Голова Закарпатської обласної організації Іванна Сабо проінформувала щодо залучення проєктів для надання допомоги населенню, адже протягом 2020 року із 11 проєктів соціального спрямування, 8 вже реалізовуються на Закарпатті. Серед них психосоціальний супровід хворих на туберкульоз, відновлення родинних зв’язків, реагування на COVID-19 та співпраця з консульствами щодо нелегальної міграції.

 

 

 

 

 

 

Своїм досвідом та знаннями поділились делегатка Данського Червоного Хреста Сюсанна Арутюнян. Вона розповіла про створення послуги «Благодійна їдальня» у Вірменії.
 

 

 

 

 

 

До речі, Данський Червоний Хрест є активним партнером Товариства Червоного Хреста України з 2014 року, який підтримує розвиток основоположних напрямків: організаційний розвиток, волонтерський менеджмент, розвиток діяльності в сферах психосоціальної підтримки і соціальної згуртованості, надання допомоги уразливим категоріям населення, а також гуманітарна дипломатія та адвокація щодо питань захищеності.

 

 

 

 

 

 

Впродовж двох днів усі учасники відпрацювали механізм проведення оцінки потреб місцевого населення для надання актуальних соціальних послуг та навички написання проектів. Крім того, від НК ТЧХУ були озвучені рекомендації щодо мобілізації ресурсів.

 

 

 

 

 

 

«Показником успішного проведення OD-форуму стало те, що всі учасники активно долучалися до обговорень, практичних вправ та проведення аналітичної роботи – підтвердивши, що Червоний Хрест України – це команда небайдужих і талановитих людей», ─ дав свою оцінку організатор форуму міжрегіональний спеціаліст з розвитку організації Владислав Васильцов.

 

 

 

 

 

 

Загальним результатом OD-форуму стало планування конкретних кроків спрямованих на розвиток організацій Товариства, що діють на території усієї країни.

 

«На OD-форумі ми обговорюємо ідеї, майбутні проєкти та шляхи їх реалізації для подальшого розвитку усіх організацій Товариства Червоного Хреста України. Саме завдяки таким заходам представники організацій усіх рівнів можуть отримати необхідні знання та поділитися своїм досвідом», – зазначив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

 

Автор: Метліна Катерина

 

 

Фото – прес – служби ТЧХУ та з відкритих джерел

За джерелом:

https://redcross.org.ua/2020/11/відбувся-iii-й-форум-з-організаційного-р/

 

Переглядів: 313 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 07:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024