Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Листопад » 24 » Безпека туристів під час зимових подорожей: Львівщина поділилась досвідом
18:34
Безпека туристів під час зимових подорожей: Львівщина поділилась досвідом

 

ЩОБ НЕ ЗАБЛУКАТИ - У ТРЬОХ СОСНАХ

 

 

 

 

 

 

Оголошується конкурс безпеки у туристичній галузі “SafeTravels Contest”.

 

 

 

Львівщина презентувала свій досвід та практичні рекомендації з організації безпеки туристів під час зимових подорожей в межах дводенного онлайн - воркшопу "Безпека туризму – головний пріоритет дестинації". Його організували з ініціативи Національної туристичної організації України.

 

Управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації спільно із партнерами, - Гірською оперативною рятувальною службою (ГОРС) , - поділились досвідом щодо розвитку інфраструктури для активного туризму та як організувати безпечну активну мандрівку в Карпатах.

 

 

 

 

 

 

Зокрема, йшлось про підготовку до мандрівки : екіпірування, запасний одяг та взуття, перевірку погодних умов, а також засобів зв’язку та навігації, а також інформування відповідних підрозділів Головного управління ДСНС України про свої подорожі.

 

«При виборі напрямку для подорожей, безпека стає сьогодні однією з ключових переваг. Як показав літній сезон, Карпати та природні території стали улюбленими місцями відпочинку для львів’ян та гостей області. Тому очікуємо, що і в новорічно-різдвяний період відпусток та канікул тенденції зберігатимуться і, відповідно, маємо організувати максимально безпечні умови для наших гостей та мешканців області. Якщо ми говоримо про безпеку, то мова йде і про дотримання рекомендацій МОЗ України та ВООЗ в умовах карантину, і про підготовку всіх суб’єктів до надання послуг в галузі туризму та першої допомоги, а також про безпеку атракційної та гірсько-лижної інфраструктури», - зазначив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод.

 

У зв’язку зі світовою пандемією COVID-19, Національна туристична організація України (НТОУ) на засадах партнерства з Глобальною Всесвітньою Радою з подорожей та туризму (WTTC) оголосила всеукраїнський конкурс “SafeTravels Contest”,  з метою зменшення негативних наслідків пандемії на сферу туризму та гостинності України.

 

З огляду на це, управління туризму та курортів закликає туристичний бізнес розглянути можливість реєстрації, проходження даного конкурсу та отримання відповідного знаку безпечності об’єкту.

 

Отриманий знак безпечності – “SafeTravels”, який гарантує дотримання всіх вимог соціальної дистанції та забезпечує необхідними засобами захисту, підвищить інформаційну активність, виокремить об’єкт серед інших та сприятиме поступовому поверненню туристів в умовах пандемії COVID-19.

 

 

 

 

 

 

Використання бізнесом спеціально розробленого міжнародного знаку – “SafeTravels” дозволяє туристам впізнавати локації, атракції та компанії по всьому світу, як такі, що пройшли стандартизацію, прийняли і виконують глобальні встановлені протоколи охорони здоров’я та гігієни, задля того, щоб туристи мали змогу подорожувати безпечно.

 

Участь в конкурсі можуть взяти найкращі туристичні об’єкти, до яких відносяться: туроператори, готелі, аеропорти, туристичні атракції та роздрібна торгівля.

 

Деталі та реєстрація за посиланням

 

 

Довідково:

 

 

 

 

 

 

В онлайн - воркшопі взяв участь Заступник командира Львівської ОО ТЧХУ "ГОРС" Володимир Яворівський.

 

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=55241

 

Переглядів: 270 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 08:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024