Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 1 » Червоний Хрест Львівщини приєднався до всесвітньої акції #ЩедрийВівторок
21:12
Червоний Хрест Львівщини приєднався до всесвітньої акції #ЩедрийВівторок

 

ЗИМОВЕ ВЗУТТЯ – У ПОДАРУНОК

 

 

 

 

 

 

 

Акція #ЩедрийВівторок вже втретє стає Всеукраїнським днем добрих справ.

У цьому році у ній взяли участь і Львівська ОО ТЧХУ та Шевченківська РО м. Львова ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

У перший день зими у незаможних людей перші думки – про придбання надійного теплого взуття, щоб перебути майбутні люті морози. На допомогу їм прийшли Львівська ОО ТЧХУ (голова – Уляна Стельмах) та Шевченківська РО м. Львова ТЧХУ (голова – Наталія Семочко), котрі організували збір і роздачу теплого взуття своїм підопічним.У їх число ввійшли люди з особливими потребами, діти – напівсироти, діти з багатодітних родин. Промотором і основним жертводавцем акції стала приватний підприємець з м. Львова п. Наталія.

 

 

 

 

 

 

Роздачу організували у приміщенні Шевченківської РО м. Львова ТЧХУ, куди пожертви були підвезені від п. Наталії автофургоном Львівської ОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

У цей же день підопічні Червоного Хреста  отримали безкоштовно активоване вугілля у таблетках, які виділила для них із своїх запасів  львівська мережа аптек «Три І».

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Щороку у понад 150 країн світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.

 

Цього року #Щедрийвівторок припав на 1 грудня.

 

•        Щедрий вівторок виник у 2012 році в США і завдяки тисячам учасників поширився світом. Україна приєдналася до ініціативи у 2018 році.

•        #GivingTuesday був створений з простою ідеєю: спонукати людей робити добрі справи. За останні 8 років ця подія перетворилася на глобальний рух, який надихає сотні мільйонів людей з усього світу творити добро. #GivingTuesday поширює добро та щедрість, об'єднує людей та дає нам спільну велику справу на всіх. До ініціативи може долучитися кожен, адже ви завжди можете допомогти часом, талантом чи грошима.

•        Восьмий рік поспіль #ЩедрийВівторок збирає мільйони в грошовому еквіваленті та мільярди в негрошовому — завдяки часу, зусиллям, ресурсам, зв'язкам тощо, які люди присвячують благодійності. Перша акція допомогла неприбутковим організаціям зібрати близько 10 мільйонів, а у 2019 році завдяки #GivingTuesday вдалося зібрати більше мільярда доларів по всьому світу.

 

 Добро має звучати голосно, про нього потрібно своєчасно заявляти!

 

 

Фото – Ірини Пришляк

Уляна Стельмах,

голова Львівської ОО ТЧХУ

Переглядів: 294 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 22:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024