Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 4 » Апарат РНБО розпочинає співпрацю з Червоним Хрестом України
21:49
Апарат РНБО розпочинає співпрацю з Червоним Хрестом України

ДОЛАТИ  КОРОНАВІРУС – СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

 

 

 

 

 

 

Апарат Ради національної безпеки і оборони України разом з уповноваженою Президента України з питань волонтерської діяльності Наталією Пушкарьовою розпочинають спільну координацію діяльності з Товариством Червоного Хреста України.

 

 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє прес-служба Радбезу.

 

«Метою такої співпраці є консолідація спільних зусиль, спрямованих на захист національної безпеки, реалізації заходів, націлених на дотримання прав людини і основоположних свобод, своєчасного надання допомоги тим, хто її потребує, а також проведення інформаційно-просвітницької роботи з населенням з метою підвищення знань щодо дій у разі виникнення загрози для життя та здоров’я», - йдеться в повідомленні.

 

За словами гендиректора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максима Доценка, така співпраця відкриє нові можливості для допомоги постраждалим від збройного конфлікту, пандемії чи стихійних лих.

 

«Червоний Хрест, як найбільша в країні гуманітарна організація, не залишається осторонь й усіма можливими способами підтримує тих, хто опинився у біді. Спільна координація з уповноваженою Президента України з питань волонтерської діяльності та з Апаратом Ради національної безпеки України забезпечить нові можливості для допомоги найуразливішим верствам населення, які постраждали від збройного конфлікту, пандемії чи стихійних лих», – наголосив він.

У Радбезі також відзначили, що одним з важливих напрямків діяльності Червоного Хреста України є допомога державним медичним установам у подоланні коронавірусної інфекції. Зокрема, забезпечення медичних установ обладнанням та засобами індивідуального захисту, що є вкрай необхідним для захисту лікарів, які опинились на «передовій» у боротьбі з COVID-19.

 

 

Фото – ОП

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3148951-aparat-rnbo-pocinae-spivpracu-z-cervonim-hrestom-ukraini.html

 

Читайте також: Міжнародні організації доправили за тиждень в ОРДЛО 157 тонн гуманітарних вантажів

 

Переглядів: 274 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 09:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024