Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 5 » Волонтери Служби розшуку Львівської ОО ТЧХУ – у дії
11:22
Волонтери Служби розшуку Львівської ОО ТЧХУ – у дії

ВОЛОНТЕРИ  ВИХОДЯТЬ  НА ПОШУК

 

 

 

 

 

 

Щороку студентська молодь долучається до волонтерів Служби розшуку Червоного Хреста Львівщини.

 

На знімку: Проць Діана, Демчук Тетяна,Мартинович Євгенія, Свистун Світлана, Виствицька Олександра, Шабада Галина , Сандакова Діана та волонтер Служби розшуку ЛОО ТЧХУ Марія Вовчук.

 

 

 

Служба розшуку ЛОО ТЧХУ також невпинно дбає про розвиток волонтерства у Червоному Хресті. Так, наприклад, групі львівських студентів з університету ім. Франка, медуніверситету, університету ветеринарної медицини і біотехнологій, католицького університету, львівського Політеху, які зібрались минулого року в МСЦ ЛОО ТЧХ для проходження навчань з першої допомоги, директором МСЦ Ніною Добренькою разом з волонтером Служби розшуку ЛОО ТЧХУ Марією Вовчук, була проведена презентація діяльності Служби розшуку Червоного Хреста та його напрямку із "Возз'єднання родинних зв'язків".

 

 

 

 

 

 

Активісти навчальних закладів, котрі усвідомлено прийшли одержати знання з першої допомоги, з готовністю дали згоду на допомогу в напрямку роботи Червоного Хреста з розшуку. Одержані знання та інформаційні матеріали з роботи напрямку "Возз'єднання родинних зв'язків" вони передавали студентам в своїх навчальних закладах , а це значить, що багато нових людей одержать інформацію про те, що у випадку надзвичайних ситуацій та втрати зв'язку з родиною потрібно звернутись за допомогою в Червоний Хрест, який обов'язково допоможе.

 

 

 

 

 

 

 

Нині до тієї групи приєдналися нові волонтери, а саме: Уляна Скицька, Ольга Агєєва, Марта Ільо, Ігор Турчак, Назарій Куліковський.

 

 

 

 

 

 

 

З початку року волонтери-неофіти та їх старші колеги роздали з початку року понад 500 звернень мешканцям Львова, в котрих є потреба у пошуку зниклих родичів.

 

 

 

 

 

 

У Міжнародний день волонтерів вітаємо всіх наших добровільних помічників Червоного Хреста Львівщини, і бажаємо їм нових успіхів на ниві милосердя!

 

Довідково:

 

Детальніші роз’яснення щодо процедури розшуку зниклих безвісти можна отримати у відділі розшуку Національного комітету ТЧХУ за адресою: http://redcross.org.ua/rfl/general-information/ або в обласних організаціях Товариства Червоного Хреста України за місцем проживання заявника.

 

 

 

 

 

 

Звертайтеся до Служби розшуку Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України за телефоном (0322) 255 - 08 -78 Ніна Іванівна - директор МСЦ, відповідальна з питань розшуку у ЛОО ТЧХУ. Приходьте за адресою: м. Львів, вул. Лепкого, 5 «а».

 

 

Фото – Ірини Валько, Ірини Апостолюк

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 291 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 09:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024