Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 5 » Напередодні Міжнародного дня волонтера на Тернопільщині вручили волонтерам нагороди
16:28
Напередодні Міжнародного дня волонтера на Тернопільщині вручили волонтерам нагороди

 

ВШАНУВАННЯ  ГІДНИХ

 

 

 

 

 

 

Напередодні Міжнародного дня волонтера, який вшановують 5 грудня, голова обласної державної адміністрації

Володимир Труш відзначив жителів Тернопільщини, які займаються волонтерською діяльністю.

 

 

 

 

 

 

 

«Волонтерство — це не просто робота. Це покликання, спосіб життя і мислення. Це готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу тим, хто її потребує. Так, у 2014 році тисячі волонтерів допомагали нашій армії. Вони збирали гроші й везли на передову все, що лише могли, приймали біженців, здавали кров пораненим, знаходили потрібні ліки, плели маскувальні сітки й готували борщові набори. Сьогодні можна з впевненістю сказати, що саме завдяки українським волонтерам ми вистояли. Але цього року перед всіма нами постав новий виклик - світова пандемія COVID-19. І знову на плечі волонтерів лягли нові турботи. Вони активно почали допомагати лікарням: купували апарати штучної вентиляції легень, захисні костюми, маски, засоби дезінфекції. І ця робота триває досі. Кожен з вас - приклад для наслідування. Тому не зупиняйтеся на тому, що ви робите. Адже все це - безцінно!», - зазначив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш.

 

 

 

 

 

 

 

 

Очільник краю побажав всім волонтерам міцного здоров`я, натхнення, віри у власні сили, сімейного затишку і здійснення всіх мрій. За активну волонтерську діяльність, громадянську позицію, патріотизм та з нагоди Міжнародного дня волонтера голова облдержадміністрації відзначив волонтерів медалями «За службу Україні», подяками та цінними подарунками.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, у всьому світі 5 грудня відзначають День волонтера. Свято було засноване ще в 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. В Україні волонтерський рух почався в 90-х роках, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року, згідно з Постановою Кабміну.

 

Довідково:

 

Не залишилися без уваги і волонтери Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, яких нагородили подяками та цінними подарунками. Волонтери - червонохрестівці Орішко Н.Є. та Кирилів К.С. отримали медалі  «За службу Україні».

 

 

 

 

 

 

Щира подяка голові Тернопільської ОДА Трушу В.Л. та голові Тернопільської обласної ради Головку М.Й. за увагу до обласної організації Товариства Червоного Хреста Тернопільщини!

 

 

Фото – Тернопільської ОДА та Тернопільської ОО ТЧХУ

За джерелами:

https://www.facebook.com/oda.te.gov.ua/photos/pcb.2938887789548120/2938885649548334

https://www.facebook.com/photo?fbid=1031602187320015&set=pcb.1031604697319764

 

 

Переглядів: 300 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 01:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024