Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 8 » Німеччина виділила мільйон євро на реформи в Україні
10:00
Німеччина виділила мільйон євро на реформи в Україні

ЗНАЧНА  ПОЖЕРТВА

 

 

 

 

 

 

Німеччина зайняла місце голови Комітету міністрів Ради Європию. Берлін вдруге

поспіль робить значний внесок в реалізацію Плану дій Ради Європи для України.

 

 

 

Німеччина виділила мільйон євро на підтримку Плану дій Ради Європи для України. Про це повідомило посольство ФРН в Києві у понеділок, 7 грудня.

 

Зазначено, що в цей день постійний представник ФРН при Раді Європи посол Рольф Мафаель і заступник генсека Ради Європи Габріелла Баттані-Драгоні підписали договір, згідно з яким Німеччина вдруге поспіль робить такий значний внесок в реалізацію Плану дій Ради Європи для України.

 

На посаді голови Комітету міністрів Ради Європи Німеччина підтримує зусилля України на шляху реформ. Щоб продемонструвати нашу підтримку, ми, як в минулому році, зробили важливий фінансовий внесок до Плану дій Ради Європи для України, - заявила посол ФРН в Україні Анка Фельдгузен.

 

У 2019 Берлін також надав 1 млн євро на підтримку Плану, що стало найбільшим внеском, який Німеччина будь-коли робила в подібні плани дій Ради Європи в інших країнах.

 

Нинішнє твердження подальшої підтримки сталося через кілька тижнів після початку головування країни в Комітеті міністрів Ради Європи. До кінця цього терміну  в травні 2021 року Німеччина планує працювати над такими темами як посилення прав людини і верховенства права; формування стандартів прав людини в сфері штучного інтелекту; поводження з дискримінаційними висловлюваннями; захист меншин і молоді тощо.

 

План дій Ради Європи для України 2018-2022 рр. - це спільна ініціатива Ради Європи та українських органів влади. Вона спрямована на супровід Києва в його зусиллях щодо зміни законодавства, інститутів і практичної діяльності відповідно до європейських стандартів в галузі прав людини, верховенства права і демократії та на підтримку країни у виконанні своїх зобов'язань як держави-члена Ради Європи.

 

Напередодні повідомлялося, що в Євросоюзі готові допомогти Україні відновити і запустити знову інституції, спрямовані на боротьбу з корупцією. Про це йшла мова на засіданні Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС.

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://ua.korrespondent.net/world/worldabus/4303817-nimechchyna-vydilyla-milion-yevro-na-reformy-v-ukraini

 

Переглядів: 260 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024