Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 10 » Британська лікарка назвала продукти для захисту від коронавірусу
12:30
Британська лікарка назвала продукти для захисту від коронавірусу

ЗМІЦНЮВАТИ  ІМУННУ  СИСТЕМУ - ПОТРІБНО  ПОСТІЙНО

 

 

 

 

 

 

Міцна імунна система так само важлива для захисту

від коронавірусу, як носіння масок і миття рук, вважає медик.

 

 

Для поліпшення захисних властивостей організму, британський лікар Гіта Мейкер-Кларк запропонувала обов'язково вживати в їжу кілька продуктів відповідно до певних правил. Про це пише газета Daily Express.

 

"Імунна система вимагає комплекс вітамінів і мінералів: A, C, D, E, B6 і B12, фолати, цинк, залізо, мідь і селен", - назвала експерт головні нутрієнти.

 

Для того щоб заповнити потреби організму у вітаміні А, лікар порадила вживати зелені овочі, моркву, диню канталупу, а також гарбуз і солодку картоплю. Необхідний організму вітамін Е міститься в горіхах, шпинаті й соняшниковій олії, а вітамін С в брокколі, солодкому перці, брюссельській капусті і цитрусових.

 

Запаси вітаміну D експерт порадила з жовтня до березня заповнювати за допомогою БАДів, так як він міститься в невеликій кількості продуктів.

 

Нагадаємо, німецькі вчені виявили натуральний продукт, здатний пригнічувати до 97% коронавірусної інфекції в організмі.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

 

https://ua.korrespondent.net/tech/4299541-brytanska-likarka-nazvala-produkty-dlia-zakhystu-vid-koronavirusu

 

Читайте також: Названі два продукти, які допомагають в боротьбі з COVID

 

 

 

Переглядів: 258 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 09:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024