Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 11 » Волонтери Червоного Хреста України отримали нагороди від РНБО
09:09
Волонтери Червоного Хреста України отримали нагороди від РНБО

 

ВШАНУВАННЯ  ГІДНИХ

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери Червоного Хреста України отримали нагороди від Ради національної безпеки і оборони (РНБО).

 

 

 

 

 

 

 

 

27 волонтерів Товариства Червоного Хреста України отримали нагороди: медалі «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» та почесні грамоти – за активну громадянську позицію, активну участь у формуванні національної безпеки, розвитку волонтерського руху, самовіддану благодійну та гуманітарну діяльність.

 

«Волонтери – це герої, які є невід’ємною частиною будь-якої гуманітарної організації. Вже понад сто років завдяки їхній ефективній роботі Товариство Червоного Хреста України надає допомогу людям, які цього потребують, зокрема і під час реагування на надзвичайні ситуації. Щиро вдячний нашим волонтерам за віддану працю та радий, що тепер ми маємо можливість допомагати людям за підтримки держави», – зазначив генеральний директор Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, Товариство Червоного Хреста України розпочало спільну координацію діяльності з Апаратом Ради та Уповноваженого Президента з волонтерської діяльності. Дана співпраця направлена на захист національної безпеки, дотримання прав і свобод людини, своєчасного надання допомоги тим, хто її потребує, а також проведення інформаційно-просвітницької роботи з населенням з метою підвищення знань щодо дій у разі виникнення загрози для життя та здоров’я.

 

 

 

 

 

 

На заході також був присутній представник Ради національної безпеки та оборони України. «Велика спільнота волонтерів Червоного Хреста України – це успішний приклад самоорганізації суспільства. Цей рік приніс нам цілу низку надзвичайних ситуацій – серед яких і повені на Прикарпатті, і пожежі на Луганщині, і звісно, COVID-19. Ми бачимо ефективну та самовіддану роботу волонтерів Червоного Хреста у кожному з цих напрямків», – зауважив заступник Секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексій Соловйов.

 

Під час нагородження Уповноважена Президента з волонтерської діяльності Наталія Пушкарьова також акцентувала увагу на професіоналізмі волонтерів.

 

 

 

 

 

 

«Дякую вам за те, що робите свою справу тихо та впевнено – за ваш вагомий внесок у розвиток волонтерства в Україні», – зазначила Наталія Пушкарьова.

 

Автор: Надія Михайленко

 

 

Фото – ТЧХУ/facebook

За джерелом:

https://redcross.org.ua/2020/12/волонтери-червоного-хреста-україни-о/

 

Переглядів: 292 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 06:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024