Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 15 » У Канаді зробили перше щеплення від коронавірусу поза випробуваннями
13:06
У Канаді зробили перше щеплення від коронавірусу поза випробуваннями

СВІТЛО У КІНЦІ ТУНЕЛЮ

 

 

 

 

 

 

Вакцину компаній Pfizer і BioNTech у Канаді отримала доглядальниця з будинку літніх людей.

 

 

У Канаді 14 грудня стартувала масова вакцинація населення від коронавірусу. Першою людиною, яка в Канаді поза клінічними випробуваннями отримала вакцину компаній Pfizer і BioNTech, стала доглядальниця Аніта Кіданжен.

 

Про це повідомляє телеканал CBC News.

 

Відомо, що доглядальниця працює в будинку для літніх людей в Торонто. Окрім неї, у пріоритетному списку були ще четверо людей, а саме: робітники служби особистої підтримки, дипломована практична медсестра, медсестра.

 

Щеплення зробили на території Університетської мережі охорони здоров'я Торонто. Але точну локацію не називають з міркувань безпеки. Другу процедуру введуть людям за декілька тижнів.

 

Зазначається, що Кіденжен отримала вакцину під оплески співробітників лікарні, які там зібралися. Прем'єр-міністр Онтаріо Дуг Форд високо оцінив робітників, подякував за відданість роботі і назвав це історичним днем.

 

"Це переломний момент — початок кінця цієї жахливої пандемії. Світло в кінці тунелю стає яскравішим з кожним днем, але ми повинні бути напоготові", — заявив прем'єр Онтаріо Дуг Форд.

 

Раніше повідомлялося, що напередодні до Канади прилетіла перша партія доз вакцини від коронавірусу компаній Pfizer і BioNTech.

 

Нагадаємо, Велика Британія першою у світі схвалила вакцину від коронавірусу компаній Pfizer і BioNTech. Вакцинація населення стартувала 8 грудня.

 

У вакцинації беруть участь передусім люди з груп ризику. Зокрема, такими вважають працівників і мешканців будинків для літніх, медиків і людей старших за 80 років.

 

Фото - телеканалу CBC News

За джерелом:

https://coronavirus.tsn.ua/u-kanadi-zrobili-pershe-scheplennya-vid-koronavirusu-hto-otrimav-vakcinu-poza-viprobuvannyami-1687876.html

 

 

Переглядів: 245 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 08:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024