Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 19 » У Львівській ОО ТЧХУ до дня св. Миколая волонтерам вручено Подяки Товариства Червоного Хреста України
22:42
У Львівській ОО ТЧХУ до дня св. Миколая волонтерам вручено Подяки Товариства Червоного Хреста України

 

ВИСОКІ ВІДЗНАКИ

 

 

 

 

 

 

 

За дорученням керівництва НК ТЧХУ нагородження провела голова

Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста Уляна Стельмах.

 

 

У 2020 році все не так, як у попередніх роках. Міжнародний день волонтера відзначаємо 5 грудня. Тоді основна група волонтерів й отримала у Києві Подяки ТЧХУ, про що ми вже повідомляли. А ось до Львова їх приніс у торбі св. Миколай, котрий, поспішаючи з подарунками до дітей, передав Подяки Уляні Стельмах  для вручення номінантам.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вручено Подяку Товариства Червоного Хреста України Ярині Юричко. 23-річна активістка Львівської ОО ТЧХУ, юрист за фахом, у Червоному Хресті України до початку карантину займалася психосоціальною підтримкою підопічним, допомагаючи дітлахам, літнім людям. Через цікавість до цього виду діяльності Ярина одразу погодилась долучитися оператором до гарячої лінії.

 

На початку спалаху COVID-19 соціальними службами Львівської області була створена гаряча лінія для підтримки місцевих жителів на час самоізоляції. Та вже у кінці березня вона розширилася, стала багатоканальною, що дало можливість одночасно працювати 4 операторам і охопити більше звернень від громадян.

 

«Я працюю з дому, по 4 години ввечері через день. За одну зміну в середньому буває близько 30 дзвінків». Ярина наголошує, що емоційно важко було лише на початку роботи, коли адаптувалась до різних людей з різними проханнями про допомогу: «Це все люди, всі ми різні і у кожного є свої потреби».

 

На гарячій лінії червонохрестівці щодня опрацьовують різні звернення мешканців про допомогу і спільно з соціальними службами намагаються надати підтримку кожному.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уляна Стельмах вручила Подяку Товариства Червоного Хреста України й Олександру Боднару, волонтеру Львівської ОО ТЧХУ. В цьому році він захистив диплом на факультеті іноземних мов Львівського національного університету ім. І.Франка. Став знавцем арабської мови. Працює перекладачем та викладачем арабської мови. Співавтор курсу «Арабська мова українською».

 

У вільний від роботи час допомагає Червоному Хресту Львівщини розвозити гігієнічні і продуктові набори підопічним, роздає пам'ятки Служби розшуку ТЧХУ, бере активну участь у семінарах і тренінгах з першої допомоги та психосоціальної підтримки підопічних (ПСП).

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Діані Башинській, волонтерці ЛОО ТЧХУ, висловила усну подяку Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України за співпрацю і  вручено подарунковий сувенір із солодощами.

 

До вище переліченого треба додати, що керівництво НК ТЧХУ нагородило Подякою й третього із Львівщини волонтера – Михайла Новосада з м. Червонограда, обраного лідером Західного регіону у Комісії ТЧХУ з питань розвитку волонтерства та молодіжної політики.

 

 

 

 

 

 

 

 

На першому засіданні Комісії, яке відбулося у Києві з 12 до 13 грудня, Михайлові особисто була вручена Подяка ТЧХУ.

 

Шановні, волонтери!

Ви всі – наші однодумці, поєднані з Червоним Хрестом почуттям милосердя! Дякуємо Вам за всі ініціативи, благодійні акції, цікаві заходи та буденну працю, яку ми робимо разом!

 

Висловлюємо також подяку Національному комітету Товариства Червоного Хреста України та Комісії ТЧХУ з питань розвитку волонтерства та молодіжної політики за можливість відзначити та нагородити найактивніших волонтерів Львівщини!

 

 

Фото –  Ірини Апостолюк  та Марії Горошко

Прес-служба Львівської обласної організації ТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 739 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 10.05.2024, 03:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024