Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 20 » День св. Миколая у Красноградській РО ТЧХУ, що на Харківщині
22:43
День св. Миколая у Красноградській РО ТЧХУ, що на Харківщині

ПРИЄМНЕ З КОРИСНИМ

 

 

 

 

 

 

19 грудня, у День Святого Миколая, волонтери Красноградської РО ТЧХУ привітали дітлахів

 в дитячих будинках сімейного типу (сім'ї Скрипників та Дербушових) з початком новорічних свят.

 

 

День святого Миколая, для волонтерів Красноградської організації ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА, пройшов не тільки святково, а й насичено та продуктивно.

 

 

 

 

 

 

Ранок розпочався з проведення "Ввідного курсу волонтерів" для новеньких (тренерка - Олена Болкун), які вирішили долучитися та стати волонтерами червонохресного руху.

 

 

 

 

 

 

Тож вітаємо з отриманням сертифікату про проходження "Ввідного курсу для волонтерів" - Буднікову Анастасію, Кузуб Ганну та Савілову Анастасію, нехай кожен ваш вчинок робить світ гуманнішим та кращим!

 

 

 

 

 

 

В другій половині дня, в рамках проєкту "МОЛОДІЖНІ ЛІДЕРИ УКРАЇНИ", який реалізується на Красноградщині за підтримки Danish Red Cross in Ukraine, Червоний Хрест України, Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства, волонтери Красноградської організації ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА зустрічали гостю з Національного комітету, координаторку проєкту Мілу Макарову.

 

 

 

 

 

 

На зустрічі були присутні - голова Організації Вікторія Балазюк, молодіжні лідери, які реалізовують проєкт на Красноградщині - Олена Болкун, Наталія Карпенко, Тетяна Олексюк та волонтери. Обговорили направлення діяльності, соціальні ініціативи, які вже впроваджуються в Красноградському районі та важливість залучення молоді до суспільного життя громади через волонтерську діяльність, адже саме МОЛОДЬ Є ПОТУЖНИМ ДВИГУНОМ ЗМІН у суспільстві, які починаються вже зараз і будують наше спільне майбутнє.

 

 

 

 

 

 

Приємним моментом, в цей день, був обмін подарунками та побажання щасливих свят. Також волонтери Організації передали новорічний подарунок для волонтерів Данського ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА - ляльку мотанку, яка є не просто іграшкою, а надійним оберегом, адже наші предки вірили в її чудодійну силу та захист від бід та незгод. Крім подарунків, було нагороджено волонтера Красноградської районної організації Червоного Хреста Олену Болкун Подякою Національного комітету ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА за активну діяльність у 2020 році, та з нагоди Міжнародного Дня волонтера. Новорічний настрій присутнім підтримував святково прикрашений зал Молодіжного центру.

 

 

 

 

 

 

Завершився день привітанням дітлахів, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу, з початком новорічних свят. Передані смаколики та новорічні пряники, які приготувала напередодні волонтер Тетяна Олексюк.

 

 

 

 

 

 

В планах волонтерів районної Організації - привітати всіх вихованців дитячих будинків сімейного типу на Красноградщині.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото – Красноградської РО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/redcrosskrasnograd/photos/pcb.1102970783540631/1102970226874020/

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 258 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 23:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024