Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 22 » Відбулося засідання Президії Львівської ОО ТЧХУ
22:53
Відбулося засідання Президії Львівської ОО ТЧХУ

 

ПЕРШІ ЗВІТИ НА НОВІЙ ПОСАДІ ТА ПЛАНИ НА 2021

 

 

 

 

 

 

 

22 грудня у Львівській ОО ТЧХУ відбулося засідання Президії,

на якому підбили підсумки року і накреслили плани на 2021 рік.

 

 

На засідання Президії Львівської ОО ТЧХУ були винесені такі питання порядку денного, як:

 

1. Затвердження бюджету ЛОО ТЧХУ на 2021 р.

2. Затвердження плану роботи та основних заходів ЛОО ТЧХУ на 2021 р.

3. Звіт голови ЛОО ТЧХУ  за період з 29 вересня до 22 грудня п.р.

4. Про порядок роботи з гуманітарною  допомогою.

5. Інформація щодо роботи з благодійними скриньками.

 

 

З коротким звітом про свою роботу на новій посаді виступила голова Львівської ОО ТЧХУ Уляна Стельмах, в якій перелічила благодійні акції, які вдалося зробити за цей час, про перші зустрічі з керівництвом департаментів освіти та охорони здоров'я в ЛОДА, про приїзд Тілля Майєра з Німеччини і продовження програми «Медикаменти», яку майже два десятки років фінансує Баденський Червоний Хрест.

 

 

 

 

 

 

 

 

Завдяки пожертвам з Німеччини, в ЛОО ТЧХУ  вдалося зберегти у Львові 5 штатних одиниць медичних сестер, кошти на зарплату яких надходять від Баденського Червоного Хреста. Все це разом узяте, дозволило продовжити допомагати підопічним похилого віку і донині.

(Докладніше про те, як сьогодні ЛОО ТЧХУ опікується самотніми людьми похилого віку, див. газету «Експрес» за 19 грудня 2020 р. - https://expres.online/spetstema-2/koli-kozhen-den-bezsillya-i-bolyucha-samotnist-sim-korotkikh-epizodiv-iz-zhittya-znedolenikh-pensioneriv ).

 

 

 

 

 

 

 

 

Більших зусиль потребує робота з молоддю і волонтерами. Велика надія покладається на те, що зовсім недавно на Х Національній волонтерській асамблеї ТЧХУ Михайла Новосада, волонтера Червоноградської МО ТЧХУ, обрали Лідером Західного регіонального об’єднання у Комісії з розвитку волонтерства і молоді  Товариства Червоного Хреста України.

Михайло - енергійна, комунікабельна людина, з відмінними організаторськими здібностями, досконалим знанням таємниць "світової павутини", тому що  має спеціальність оператора комп'ютерної верстки. На нього покладаються у Червоному Хресті великі надії.

(Замальовку «Сильний духом» див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2020-12-11-20757).

 

Одним з напрямків роботи у 2021 р. буде продовження програми «Психосоціальна підтримка підопічних (ПСП)», яка фінансується Данським Червоним Хрестом.

 

 

 

 

 

 

Великі зусилля будуть спрямовані у наступному році на розвиток волонтерства, а також співпрацю з владними структурами у питаннях соціальної допомоги населенню, що належить до категорійної групи. 

 

Присутні голови районних і міських організацій ТЧХУ активно обговорили звіт голови ЛОО ТЧХУ, внесли пропозиції, і учасники засідання Президії ЛОО ТЧХУ затвердили шляхом голосування відповідні резолюції.

 

 

 

 

 

 

 

Завершилося засідання на приємній ноті: нагородженням багатолітніх голів РО/МО ТЧХУ подяками Червоного Хреста. Під оплески присутніх була вручена Подяка членкині правління НК ТЧХУ, голові Червоноградської МО ТЧХУ Марії Горошко.

 

 

 

 

 

 

 

Була вручена Грамота ЛОО ТЧХУ  й  членкині президії Львівської ОО ТЧХУ, голові Личаківської РО м. Львова ТЧХУ Ірині Апостолюк, котрій 12 грудня п.р. виповнилося 30 років трудового стажу на цій посаді.

 

 

 

 

 

 

 

 

На засідання президії від Громадської ради при ЛОДА був запрошений член правління ЛОО ТЧХУ Богдан Горбовий, заступник голови Товариства «Наукові виклади ім. П.Могили», головний редактор видавництва «Левада». Він привітав учасників президії з наступаючими святами і на згадку подарував Уляні Стельмах сувенірне видання - історико-мистецький альманах «За Україну, за її волю!»

Вичерпавши всі питання порядку денного, голова Львівської ОО ТЧХУ Уляна Стельмах привітала учасників Президії з наступаючим Новим 2021 р. та Різдвом Христовим, побажала всім міцного здоров'я та наснаги в подальшій роботі.

 

 

Фото – Тілля Майєра, Ярини Юричко, Ірини Апостолюк

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

Переглядів: 447 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 04:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024