Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 25 » Змучена хворобою Єфросиніна зізналася, що змушена постійно боротися: "Сама винна, без нього пропадеш".
13:36
Змучена хворобою Єфросиніна зізналася, що змушена постійно боротися: "Сама винна, без нього пропадеш".

МАША ЄФРОСИНІНА – НА ЛІКАРНЯНОМУ

 

 

 

 

 

 

Українська телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна зараз лікується від коронавірусу,

яким заразилася декілька днів тому. Раніше телеведуча показала, як її вимучила хвороба, а також розповіла

про перебіг Covid-19.

 

На своїй сторінці в Інстаграмі Маша Єфросиніна опублікувала нову фотографію, на якій вона вже усміхається і загалом має кращий вигляд ніж раніше. Телеведуча повідомила про своє самопочуття та запуск важливого проєкту, який так і не здійснився через хворобу.

 

 

 

 

 

 

"Рівно тиждень тому в цей час я, всі мої ресурси і вся преса повинні були повідомити вам новину про важливу подію - запуск Всеукраїнської кампанії по боротьбі з домашнім насильством! Я об'єднала свої зусилля з найпотужнішими партнерами: Інститутом когнітивного моделювання @institute_of_cm І спільнотою Червоного Хреста в Україні @redcrossukraine, і минулого четверга ми разом мали провести важливий захід - презентувати наші спільні плани на 2021 рік у цьому напрямку... Але мій термометр зрадницьки взяв і застиг на позначці 39,5...", - розповіла вона.

 

Маша Єфросиніна наразі продовжує боротися з Covid-19 і впевнена, що зможе його здолати. На її думку, сама боротьба у житті є важливою його частиною, адже завдяки їй ми стаємо сильнішими та могутнішими ментально. Єфросиніна пообіцяла, що запланована кампанія обов'язково відбудеться і закликала українців не бути байдужими до домашнього насильства.

 

 

 

 

 

 

«Сьогодні мій організм ще бореться з недугою. І я знаю, що поборю його. Боротися - це взагалі штука корисна - ти стаєш могутніше ментально... А боротися з насильством в нашій країні - це вже невіддільна частина мого життя. Тому, звичайно, запланована кампанія відбудеться.. Ми будемо домагатися того, щоб про цю проблему знали, чули, щоб її вирішували. Наша мета - порушити тишу, зробити так, щоб українці перестали бути байдужими до такої важливої проблеми і почули кожну жінку, яка мовчить про свій біль. Щоб фрази "сама винна", "без нього пропадеш", "всі терплять, і ти терпи" ніколи не звучали на адресу жінок. Щоб шелтерів в Україні ставало більше. Потерпілі не повинні боятися говорити! Кривдники повинні боятися завдавати шкоди! Далі буде...», - пообіцяла Єфросиніна.

 

 

Фото – instagram.com/mashaefrosinina

За джерелом:

https://star.znaj.ua/358908-zmuchena-hvoroboyu-yefrosinina-ziznalasya-shcho-zmushena-postiyno-borotisya-sama-vinna-bez-nogo-propadesh

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 267 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 13:56
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024