Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 25 » До уваги отримувачів гуманітарної допомоги Львівської області
14:13
До уваги отримувачів гуманітарної допомоги Львівської області

НАГАДУВАННЯ ПРО  ЗВІТНІСТЬ

 

 

 

 

 

 

У 2020 році робоча група з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації

визнала 45 вантажів гуманітарною допомогою загальною вагою 77,38 тонн.  

 

 

 

Також передані у власність 34 легкових автомобілів, визнаних гуманітарною допомогою особам з інвалідністю, які були забезпечені ними та користувалися понад 10 років, 26 автомобілів – членам сімей померлих осіб з інвалідністю.

 

Водночас повідомляємо про необхідність подання звітів отримувачами та набувачами гуманітарної допомоги відповідно до форм, затверджених Наказом Мінсоцполітики від 31.07.2020 № 539, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 12 листопада 2020 р. за № 1125/35408.

 

Звіт подається отримувачами гуманітарної допомоги та набувачами гуманітарної допомоги – юридичними особами, до місцевих державних адміністрацій, відповідного регіону за місцем державної реєстрації отримувачів гуманітарної допомоги щомісяця до 5 числа місяця, наступного за звітним, наростаючим підсумком окремо по кожному вантажу/коштам, в тому числі в іноземній валюті, визнаним гуманітарною допомогою, до повного розподілу всього обсягу допомоги.

До звіту додаються:

 

1) відомість про видачу набувачам гуманітарної допомоги - фізичним особам гуманітарної допомоги за формою згідно з додатком 1 до цієї Інструкції (у разі розподілу гуманітарної допомоги фізичним особам);

2) копії документів, за винятком тих, інформація з яких вже міститься в державних електронних інформаційних ресурсах, що підтверджують відображені у Звіті відомості (у тому числі копії актів приймання-передавання, накладних, документів про оприбуткування та постановку гуманітарної допомоги на баланс отримувача гуманітарної допомоги та/або набувача гуманітарної допомоги - юридичної особи тощо);

3) копія довіреності на право підпису / подання Звіту уповноваженою особою отримувача гуманітарної допомоги / набувача гуманітарної допомоги - юридичної особи (у разі підпису та подання Звіту уповноваженою особою).

Копії документів подаються у форматі PDF.

Додатки є невід’ємними складовими частинами Звіту.

Ознайомитися з новими бланками звітів та Інструкцією щодо їх заповнення можна перейшовши за посиланням.

Звіти подаються у департамент соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації за адресою: м. Львів, вул. Митрополита Андрея, 10, каб. 102 у встановлені законодавством терміни.

 

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=56057

 

 

Переглядів: 303 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 06:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024