Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Грудень » 25 » Білл Гейтс дав оптимістичний прогноз на 2021 рік: 12 приводів для радості
22:52
Білл Гейтс дав оптимістичний прогноз на 2021 рік: 12 приводів для радості

ПРОГНОЗ - НАДІЇ І РАДОСТІ

 

 

 

 

 

 

Засновник Microsoft і мільярді Білл Гейтс дав свій прогноз на 2021 рік.

Він висловив думку, що наступний рік буде для світу більш позитивним.

 

 

У своєму блозі Білл Гейтс написав, що у людства є як мінімум 12 приводів для радості в прийдешньому році. Він зазначив, що швидкість, з якою фармацевтичні компанії відгукнулися на виклик пандемії та створили вакцину, вже заслуговує подяки. У 2021 році багато жителів Землі вже зможуть вільно вакцинуватися від нового вірусу.

 

Створення вакцини та ставлення людей до пандемії

 

За словами засновника Microsoft, успішних проєктів по створенню вакцин стає у світі все більше і це значно підвищує шанси на виживання людства.

"З такою кількістю компаній, що використовують різні підходи, існує набагато більше шансів, що деякі з вакцин виявляться безпечними та ефективними. Їх вже дві, і, можливо, стане ще більше", - написав він.

Гейтс вважає позитивним момент того, що люди змирилися з пандемією і способами захисту від зараження – масками, необхідністю дотримуватися соціальної дистанції. Це буде сприяти зниженню швидкості поширення інфекції. Він вважає, що перемогти коронавірус у всьому світі вийде і те, як багато країн кинули всі сили на боротьбу з пандемією, вселяє оптимізм.

 

Фармакологічні компанії вийшли на новий рівень

 

Також Білл Гейтс зазначив, що фармацевтичні компанії почали розділяти між собою фінансові ризики та ділитися виробничими ресурсами й технологіями.

"Для повної перемоги над вірусом необхідно зробити від 5 до 10 млрд доз вакцин. Але це не найголовніша проблема. Основна перешкода тут – логістика. Проте людство зможе вирішити й це питання", - додав мільярдер.

Він сподівається, що люди перестануть скептично ставитися до вакцинації та конспірологічні теорії про щеплення почнуть зменшуватися.

"Громадські діячі, вчені та сімейні лікарі повинні взяти на себе важливу місію – розповідати людям про користь нової вакцини", - вважає Гейтс.

Крім того, на його думку, позитивним можна вважати й той момент, що лікарі продовжують розробляти й інші способи боротьби з вірусом – зокрема, використання антитіл. Гейтс упевнений, що технології тестування розвиваються щодня і зовсім скоро люди зможуть масово отримати доступ до експрес-тестів, які можна буде робити самостійно.

 

Люди стали об'єднуватися в боротьбі проти коронавірусу.

 

Він додав, що його радує ситуація з захворюваністю в бідних країнах і він визнав, що помилився у своїх попередніх прогнозах, оскільки захворюваність і смертність в Африці на південь від Сахари нижче, ніж у США та Європі.

За словами Білла Гейтса, позитивним є і те, що весь світ об'єднався, щоб побороти пандемію. Така велика трагедія не найкращий привід для співпраці, але людство показало себе з найкращого боку, а досвід допоможе людям об'єднуватися і в інших важких ситуаціях.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Білл Гейтс дав прогнози про те, коли чекати нову пандемію у світі.

А також розповідали про те, що Білл Гейтс розповів про масове чипування.

 

Автор – Анна Шиканова (АННА ШИКАНОВА)

 

 

 

Фото: Getty Images

За джерелом:

https://www.rbc.ua/ukr/styler/bill-geyts-dal-optimisticheskiy-prognoz-2021-1608796524.html

 

 

 

 

Переглядів: 262 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024