Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Січень » 5 » Львівська ОО ТЧХУ та Департамент охорони здоров'я ЛОДА уклали угоду про співпрацю
16:37
Львівська ОО ТЧХУ та Департамент охорони здоров'я ЛОДА уклали угоду про співпрацю

 

СПІВПРАЦІ – МІЦНІТИ

 

 

 

 

 

 

5 січня Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України

та Департамент охорони здоров'я ЛОДА уклали угоду про співпрацю.

 

 

 

 

 

 

 

 

Як ми уже повідомляли, 4 грудня 2020 р. апарат Ради національної безпеки і оборони України розпочав співпрацю з Товариством Червоного Хреста України. Це значить, що на місцях така співпраця також має бути підсилена спільними акціями та інформаційною діяльністю.

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 5 січня, Львівська ОО ТЧХУ та Департамент охорони здоров'я ЛОДА уклали угоду про співробітництво між своїми організаціями. Цей документ підписали: зі сторони ДОЗ ЛОДА, - директор департаменту Орест Чемерис, та голова Львівської ОО ТЧХУ Уляна Стельмах.

 

 

 

 

 

 

У документі йдеться: про проведення спільних засідань  Колегій  органів охорони здоров'я та Президій Товариства, круглих столів, конференцій; координація дій з психосоціальної підтримки; залучення до реалізації міжнародних програм, спрямованих на подолання пандемії коронавірусу, епідемій туберкульозу, ВІЛ/СНІДу, інших інфекційних хвороб; створення нових діючих осередків Червоного Хреста у медичних закладах області; співпраця з міжнародними благодійними фондами у наданні гуманітарної допомоги закладам охорони здоров'я  Львівщини.

 

 

 

 

 

 

Орест Чемерис, поставивши свій підпис під текстом угоди, зазначив: «Згідно цього  документу, одним з важливих напрямків діяльності ЛОО ТЧХУ є допомога державним медичним установам у подоланні коронавірусної інфекції. Зокрема, забезпечення медичних установ області обладнанням та засобами індивідуального захисту, що є вкрай необхідним для захисту лікарів, які опинились на «передовій» у боротьбі з COVID-19. Прикладом такої співпраці може послужити отримання функціональних ліжок з Нідерландів у Львів для обласної лікарні швидкої допомоги. Сподіваюсь, що  таких фактів реальної співпраці у 2021 році буде набагато більше, ніж в попередніх періодах».

 

 

 

 

 

 

Уляна Михайлівна, знайомлячи сьогодні свій колектив з укладеним документом, підкреслила: «Метою такої співпраці є консолідація спільних зусиль, спрямованих на захист як медичних працівників, так і їх пацієнтів, реалізацію заходів, націлених на дотримання своєчасного надання допомоги тим, хто її потребує, а також проведення інформаційно - просвітницької роботи з населенням з метою підвищення знань щодо дій у разі виникнення загрози для життя та здоров’я, пов'язаних з пандемією коронавірусу».

 

 

 

 

 

 

Угода про співпрацю між Львівською ОО ТЧХУ та ДОЗ ЛОДА – набула з 5 січня п.р. юридичної сили.

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

членкиня президії ЛОО ТЧХУ,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 380 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 15:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024