Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Січень » 13 » Волонтери Червоного Хреста на КПВВ " Чонгар" беруть мазки на ПЛР у тих , хто приїжджає з Криму
15:12
Волонтери Червоного Хреста на КПВВ " Чонгар" беруть мазки на ПЛР у тих , хто приїжджає з Криму

ЗАРАДИ ЗДОРОВ'Я НАШИХ ГРОМАДЯН

 

 

 

 

 

 

На КПВВ "Чонгар" почали проводити експрес - тестування

для громадян, котрі в'їжджають із Криму на Херсонщину.

 

 

 

 

 

 

 

Починаючи з 9 січня, на КПВВ "Чонгар" почали проводити експрес-тестування для громадян, котрі в'їжджають з Криму на Херсонщину.

 

 

 

 

 

 

Як відомо, Кабмін дозволив під час в'їзду з анексованого Криму та окупованих територій Донбасу для перевірки на коронавірус проводити експрес-тестування на антиген. Раніше дозволений був лише ПЛР-тест, повідомляє "Новий Візит".

 

Для цього на контрольно-пропускному пункті виділили приміщення і забезпечили наявність тестів, які виділятимуть з державних фондів. Для тих, хто перетинає адмінмежу між Кримом і Херсонщиною експрес-тестування на антиген буде безкоштовним.

 

Такі тести визначають наявність у пробі частинки вірусу, а не РНК чи антитіл, як ПЛР, експрес-тести чи імуноферментний аналіз. Вони дають результат протягом 15 хвилин і не поступаються за точністю іншим.

 

Довідково:

 

Волонтери Товариства Червоного Хреста України активно працюють в напрямку протидії поширенню COVID-19. Відтепер на КПП " Чонгар" вони проводять відбір мазків на ПЛР у осіб , які перетинають кордон з Кримом.

 

 

 

 

 

 

Ця процедура проводиться, згідно із розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико- біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов'язаної із поширенням коронавірусу в Херсонській області.

 

Співпраця з органами місцевої влади передбачена в рамках Угоди про співробітництво між Херсонською обласною адміністрацією та Червоним Хрестом Херсонщини.

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелами:

https://pik.ua/news/url/na-kpvv-chongar-pochali-provoditi-ekspres-testuvannja-dlja-gromadjan-jaki-vjizhdzhajut-z-krimu-na-hersonschinu

https://www.facebook.com/photo?fbid=1140193223104114&set=pcb.3995749857123170

 

 

Переглядів: 317 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 03:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024