Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Січень » 16 » «Урядовий портал» повідомляє про підписання у Києві Меморандуму між ТЧХУ та Мінветеранів України
15:48
«Урядовий портал» повідомляє про підписання у Києві Меморандуму між ТЧХУ та Мінветеранів України

 

ВЗАЄМОДІЯ – ПОЛІПШИТЬСЯ

 

 

 

 

 

 

Юлія Лапутіна: «Залучення ветеранів до гуманітарних проектів

Червоного Хреста України сприятиме розвитку стійкості громад».

 

 

 

Мінветеранів зацікавлене у широкому залученні ветеранської спільноти до проектів Товариства Червоного Хреста України.

 

«Проходження тренінгів з реагування на надзвичайні ситуації, надання першої та психологічної допомоги сприятиме як адаптації до активного соціального життя, так і поліпшить спроможність місцевих громад», - зазначила Міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна під час зустрічі з директором Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максимом Доценком.

 

 

 

 

 

 

 

 

За словами Юлії Лапутіної, на фоні децентралізації зростає роль органів місцевого самоврядування, і залучення ветеранів до громадської діяльності дозволить їм бути активними членами суспільства і дасть поштовх у розвитку країни в цілому.

 

 

 

 

 

 

В свою чергу, директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко зазначив, що залучення представників Товариства до засідань оперативного штабу Мінветеранів з боротьби з коронавірусом дозволило оперативно реагувати, а волонтерам Червоного Хреста, - вчасно надавати необхідну допомогу ветеранам та родинам загиблих, які її потребують.

 

За його словами, Товариство Червоного Хреста України готове розширити співпрацю, зокрема, щодо пропагування принципів гуманності і волонтерської діяльності в Україні.

 

Нагадаємо, співпраця щодо надання допомоги ветеранам війни та членам сімей загиблих здійснюється, відповідно до підписаного Меморандуму між Міністерством у справах ветеранів і Товариством Червоного Хреста України.

 

 

Фото – ТЧХУ/facebook

За джерелом:

https://www.kmu.gov.ua/news/yuliya-laputina-zaluchennya-veteraniv-do-gumanitarnih-proektiv-chervonogo-hresta-ukrayini-spriyatime-rozvitku-stijkosti-gromad?fbclid=IwAR2D2u71lsHVG-EfXmhhll7wd4rJcf9h45qybKrjcNCAAi5jsr2UwFXiJa0

 

Переглядів: 300 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 10:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024