Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Січень » 19 » Волонтери Вишгородської РО ТЧХУ – на чергуванні на йорданських купаннях на Київському водосховищі
18:37
Волонтери Вишгородської РО ТЧХУ – на чергуванні на йорданських купаннях на Київському водосховищі

 

ВИШГОРОД - СВЯТКУЄ, А ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ - ЧЕРГУЄ

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери Вишгородської РО ТЧХУ, що на Київщині, – чатують

біля ополонок, де купаються учасники нинішнього свята Богоявлення.

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні на Вишгородській набережній, що розташована на правому березі  Дніпра, яке утворює тут Київське водосховище, відбулось чергування Загону швидкого реагування Червоного Хреста Вишгородського району. Цей загін складається з волонтерів, що пройшли навчання на курсах першої допомоги Вишгородської РО  ТЧХУ впродовж трьох місяців.

 

 

 

 

 

 

Молоді інструктори з першої допомоги Червоного Хреста набувають нині майстерності в реальних умовах масових заходів городян, якими є, наприклад, купання в ополонках в Дніпрі деяких сміливців, що на Йордан хочуть змити у воду у такий спосіб свої гріхи.

 

 

 

 

 

 

Через локдаун постановою уряду було дозволено проводити різні масові заходи за умови дотримання безпечної дистанції - 1 людина на 5 квадратних метрів. Зануритися людей пускали по черзі, а на самій території набережної чергувала бригада рятівників та медиків, а також група волонтерів Червоного Хреста. У порівнянні з минулими роками, людей було не багато.

 

 

 

 

 

 

Серед тих, хто пірнав до ополонки, були люди, котрі вперше зважилися скупатися у Дніпрі при тріскучому морозі, і коли їх питали чому вони це роблять, бідолахи з інтонацією фаталістів відповідали : "Гірше ніж коронавірус, вже нам не буде!" А були і ті, для кого таке "моржування" - вже звична справа.

 

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що волонтери Червоного Хреста були увесь час на сторожі. Але, на щастя, все обійшлося без ексцесів. Дуже приємно, що волонтери із ЗШР Вишгородської РО ТЧХУ не припиняють навчання і тренування першій допомозі до нинішнього дня. Своїм досвідом – діляться й з іншими. В т.ч. і в соціальних мережах. Тож сьогодні по праву кажемо їм: "Ми пишаємося вами, шановні друзі! Ви – молодці!"

 

 

Фото - Вишгородської РО  ТЧХУ та учасників свята Водохреща на Дніпрі

За джерелом:

https://www.facebook.com/groups/1840447032655390/?multi_permalinks=3897072486992824&notif_id=1611062305746800&notif_t=group_activity&ref=notif

 

Переглядів: 307 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024