Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Січень » 25 » Підписання меморандуму про співпрацю між Товариством Червоного Хреста України та ТОВ «Докрадар» (ВІДЕО)
13:14
Підписання меморандуму про співпрацю між Товариством Червоного Хреста України та ТОВ «Докрадар» (ВІДЕО)

 

ЗАВ'ЯЗЬ  СПІВПРАЦІ

 

 

 

 

 

 

Організатор акції: Товариство Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

Спікери: Микола Поліщук - в. о. президента Товариства Червоного Хреста України, ексміністр охорони здоров’я України (2005 рік); Олег Мусій - медичний директор ТОВ «Докрадар», ексміністр охорони здоров’я України (2014 рік); Всеволод Конотоп - директор ТОВ "Докрадар".

 

Згідно з документом, передбачаються спільні дії при реагуванні на надзвичайні ситуації і надання першої допомоги постраждалим особам, використовуючи інформаційні технології та IT-програми, зокрема програмних продуктів ТМ «DocRadar».

 

 

 

 

 

Співпраця відбуватиметься за такими напрямами:

  •  інформування населення щодо можливостей виклику медичних фахівців та служб екстреної допомоги;
  •  розробка механізмів реагування на надзвичайні ситуації;
  • залучення Загонів швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України у наданні першої допомоги постраждалим під час кризових подій.

 

 

 

 

 

 

При будь-якій надзвичайній ситуації дуже важливе своєчасне прибуття спеціаліста з першої допомоги чи першої медичної допомоги до місця події, оскільки це може врятувати життя людини. І завдяки використанню новітніх технологій, знайти спеціаліста який може вчасно надати допомогу стане простіше і швидше. Тому Товариство Червоного Хреста України, як провідний лідер навчання населення навичкам надання першої допомоги і ТОВ «Докрадар», засновник мобільного додатку з реагування на надзвичайні ситуації «DocRadar», розпочинають плідну співпрацю.

 

 

 

Довідково:

 

Товариство Червоного Хреста України  – гуманітарна організація в Україні, яка спрямовує свої зусилля на захист життя, здоров’я та гідності людей. Це  провідний лідер з навчання населення навичкам надання першої допомоги.

Товариство є одним із 192 національних товариств Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, у якому налічується 24 обласних та 283 районних організацій, в яких понад 5700 членів Товариства та близько 3000  волонтерів.

«DocRadar» – мобільний  додаток, який дозволяє безкоштовно через сервіс «Екстрений виклик» знайти найближчих до місця події рятувальників, патрульних поліцейських, лікарів для надання постраждалим першої допомоги.

 

Фото – ТЧХУ

За джерелом:

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3OmSsuifGZ7Mx_dtCpZ1khvAu_9pb2x6o48-PibuKiC2ijxCJhhure9_A&v=d1pDggeaQ8M&feature=youtu.be

 

Переглядів: 306 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 23:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024