Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Січень » 28 » Рятувальники і волонтери Червоного Хреста витягли із заметів понад 600 авто, низка доріг "закрита" для руху
20:49
Рятувальники і волонтери Червоного Хреста витягли із заметів понад 600 авто, низка доріг "закрита" для руху

НЕБУВАЛА  ХУРТОВИНА

 

 

 

 

 

 

Станом на 18:00, 28 січня в Одеській та Миколаївській областях

через негоду досі обмежено рух транспорту низкою автошляхів.

 

 

 

Про це повідомляє національна інформаційна агенція  УНН з посиланням на ДСНС України.

 

Обмеження руху

 

В Одеській області заборонено рух транспортних засобів всіх видів на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса – Кучурган та на всіх автодорогах місцевого значення.

 

На Миколаївщині обмежено рух великовантажних та великовагових транспортних засобів та автобусів на автодорозі М-13 Кропивницький-Платонове.

 

Затори

 

Поблизу с. Петровірівка Ширяївського району Одеської області на автошляху М-05 Київ – Одеса через перемети та ожеледицю утворився затор з великогабаритних транспортних засобів. Залучено 8 од. техніки Служби автомобільних доріг та спецтехніка ДСНС (БАТ та ІМР – 2 од.). Рух перекрито.

О 17:10 силами ДСНС 2 автобуси з пасажирами поблизу с. Знам'янка Березівського району Одеської області на автошляху М-05 Київ – Одеса вивільнено.

 

 

 

 

 

 

Повідомляється, що загалом з початку негоди підрозділами ДСНС здійснено буксирування понад 600 транспортних засобів (надано допомогу близько 1 тис. 500 особам).

 

Варто нагадати

 

27 січня через негоду було тимчасово обмежено рух вантажівок до Одеси, це контролюють патрульні поліцейські на чотирьох автодорогах.

Всього по Україні через погодні умови на ранок 28 січня знеструмленими залишаються 143 населених пункти у чотирьох областях – Одеській, Кіровоградській, Черкаській та Запорізькій.

 

Довідково:

 

 

 

 

 

 

Ззагін швидкого реагування Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України в ніч на 28 січня п.р. вийшов на  чергуванні за місто. Спільно з рятувальниками з ДСНС в Одеській області вони допомагають витягати із заметів застряглі транспортні засоби.

 

 

 

 

 

 

 

 

На даний час потребують допомоги більше 50 автомашин. За ніч це число може збільшитися, так як снігопад не припиняється.

 

 

 

 

 

 

Волонтери ЗШР Одеської ОО ТЧХУ при необхідності готові надати постраждалим водіям і їх пасажирам кваліфіковану першу допомогу.

 

 

 

Фото – Одеської ОО ТЧХУ та з відкритих джерел

За джерелами:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1914291-ukrayina-u-snigoviy-pasttsi-ryatuvalniki-vityagli-iz-zametiv-ponad-600-avto-nizka-dorig-zakrita-dlya-rukhu

https://www.facebook.com/photo?fbid=3031487746991278&set=pcb.3031488203657899

 

 

Переглядів: 389 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 11:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024