Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Лютий » 5 » ЗМІ про нас: Співпраця Червоного Хреста з військово-цивільною адміністрацією Луганщини - міцніє
10:06
ЗМІ про нас: Співпраця Червоного Хреста з військово-цивільною адміністрацією Луганщини - міцніє

ВЗАЄМОПІДТРИМКА

 

 

 

 

 

Газета «Вісник Новоайдарщини» опублікувала репортаж про співпрацю військово-цивільної

адміністрації Луганщини з громадою Новоайдарського району, в тому числі і з тутешнім Червоним Хрестом.

 

Ранок середи 3 лютого 2021 року в місті Щастя та в смт. Новоайдар розпочався жваво: до цих населених пунктів завітали військові – представники цивільно-військового співробітництва ООС.

 

Приїхали гості у пагонах з приємною місією – передати адресну допомогу закладам, які найбільше її потребують. Цього разу це: Щастинська обласна санаторна школа, Щастинська лікарня, Новоайдарська обласна санаторна школа та районна організація Товариства Червоного Хреста України.

 

Робота груп цивільно-військового співробітництва полягає у створенні сприятливих умов для виконання поставлених завдань Збройних Сил України, підвищенні іміджу військових, але найголовніше – це допомога місцевому населенню у вирішенні проблемних питань та забезпечення життєдіяльності.

 

Як говорять представники місії, зазвичай під час бойових дій у першу чергу страждає цивільне населення. Саме через це робота цивільно-військового співробітництва сьогодні є надважливою на сході України.

 

Допомога, яку отримали заклади, є адресною, зауважують представники ООС, тобто школи, лікарня, ТЧХУ отримали те, в чому була потреба. Загалом це найрізноманітніші речі, меблі (наприклад, - шафи, стільці, комоди).

 

Новоайдарська санаторна школа також отримала інвалідний візок та милиці для потреб одного з учнів. Голова Щастинської райдержадміністрації Тетяна Новикова, перебуваючи під час передання гуманітарної допомоги в Новоайдарській обласній санаторній школі, сказала: «Дякую Міністерству Оборони, Генеральному штабу ЗСУ, ООС, Луганській обласній військово-цивільній адміністрації за співпрацю, підтримку. Вони завжди відгукуються на наші прохання, завжди готові простягти руку допомоги. Ми це дуже цінуємо».

 

«Це не перша наша співпраця, - додає заступник директора Новоайдарської санаторної школи Надія Солодуха. – І ця увага ще більш цінна тому, що наші дітки живуть та навчаються на лінії розмежування, тож підтримка та впевненість у завтрашньому дні їм неабияк потрібні. Дякуємо вам щиро».

 

Фото - газети «Вісник Новоайдарщини»

За джерелом:

https://www.facebook.com/Щастинська-районна-державна-адміністрація-1403283319969231/photos/pcb.2603343659963185/2603343169963234/

 

Переглядів: 310 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 22:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024