Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Березень » 5 » Жіночий актив Ніжина привітали з Міжнародним жіночим днем
20:45
Жіночий актив Ніжина привітали з Міжнародним жіночим днем

СВЯТО  НАШИХ  БЕРЕГИНЬ

 

 

 

 

 

 

Вашій увазі репортаж з міста Ніжина, що на Чернігівщині, де відбулося урочисте

засідання з нагоди свята всіх жінок світу - 8 Березня, опублікований на сайті міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В ці передсвяткові дні за ініціативою міського голови Олександра Кодоли сесійний зал міської ради широко відкрив свої двері найактивнішим ніжинським жінкам: депутатам та членам виконавчого комітету міської ради, підприємцям, освітянам, керівникам та представникам підприємств, установ та організацій міста Ніжина.

 

У своїй урочистій промові міський голова Олександр Кодола подякував жінкам за їх активну життєву позицію, високу духовність, життєву мудрість та гідний вклад в розвиток міста: «В нелегкий сьогоднішній час ви знаходите в собі сили працювати на благо суспільства, поєднуючи домашні турботи з професійною діяльністю і при цьому досягаєте великих успіхів. Ви показуєте прекрасні результати своєї роботи в різних галузях економіки, соціальної, культурної, освітньої та медичної сферах, місцевого самоврядування, проявляючи свої кращі ділові якості, такі як професіоналізм і відповідальність, активність і талант. За ваше безцінне вміння берегти мир і злагоду в суспільстві ви гідні великої поваги та постійної уваги». 

 

Олександр Михайлович побажав жіночому активу міста міцного здоров`я, великого жіночого щастя, родинного добробуту, творчих досягнень та духовних вершин. До привітань міського голови приєдналися секретар міської ради Юрій Хоменко та заступник міського голови Сергій Смага. Очільники міста вручили жінкам Подяки міського голови, відзнаки Чернігівської обласної ради, квіти та подарунки.

 

Святковості зустрічі на честь 8 Березня додала програма виступів творчих колективів міста, яку підготувало управління культури і туризму разом з відділом у справах сім'ї та молоді.

 

Довідково:

 

 

 

 

 

 

Серед нагороджених була на урочистому засіданні і голова Ніжинської МО ТЧХУ Наталія Саєнко, котра на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук розмістила повідомлення про цю подію (цитуємо мовою оригіналу): «Сегодня, четвёртое марта, в преддверии замечательного женского праздника до Дня 8 марта, женщины нашего города получили поздравления от нашего мера Александра Михайловича. Я тоже оказалась в числе тех, кого поздравили, очень приятно получать подарки и подяки. Для нас пели и танцевали нежинские артисты, лично я получила огромное удовольствие, массу позитива и эмоций. Спасибо всем за предпраздничное настроение».

 

 

 

 

 

 

 

 

Катерина Симоненко,

відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

 

 

Фото – Наталі Саєнко/ facebook та Ніжинської МР

За джерелами:

https://nizhynrada.gov.ua/news/novini/zhinochiy-aktiv-nizhina-privitali-z-mizhnarodnim-zhinochim-dnem

https://www.facebook.com/photo?fbid=514824516179459&set=pcb.514692749525969

 

Переглядів: 256 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 12:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024