Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Березень » 6 » Львівська ОО ТЧХУ та УЛТ у Львові уклали Угоду про співпрацю
20:57
Львівська ОО ТЧХУ та УЛТ у Львові уклали Угоду про співпрацю

 

СПІВПРАЦІ – БУТИ!

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 6 березня, Львівська ОО ТЧХУ та УЛТ у Львові для досягнення

спільних цілей уклали Угоду про взаємодію сторін на безстроковий термін.

 

 

 

 

 

 

 

 

Мова про угоду між двома організаціями зайшла 16 лютого на одному із засідань Головної Управи УЛТ, яка готувалася до чергової звітно - виборчої конференції. На ньому виступила Уляна Стельмах, голова ЛОО ТЧХУ, котра коротко розповіла про Товариство і ознайомила присутніх із шляхами співпраці, які можна було би зафіксувати в окремій Угоді. Над документом попрацювали юристи і ось, на час відкриття звітно-виборчої конференції УЛТ, його підготували і подали на підпис керівникам обох сторін Угоди.

 

 

 

 

 

 

Щоб не приймати цей важливий документ келейно, Уляна Стельмах з трибуни конференції провела перед її делегатами презентацію Львівської ОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Уляна Михайлівна, виступаючи перед учасниками конференції, розповіла про 7 принципів Червоного Хреста, його засновника Анрі Дюнана, продемонструвала на екрані з десяток слайдів, на яких зафіксовано головні напрямки роботи Львівської ОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

Загін швидкого реагування Львівської ОО ТЧХУ «ГОРС» зажив добру славу, як рятівник заблукалих у Карпатах туристів. Тільки цієї зими він надав першу допомогу понад 30 постраждалим.

 

 

 

 

 

 

 

 

Навчання всіх охочих першій допомозі, що практикується останній десяток років. Нині акцент буде робитися на поширення цих знань через новоутворені ОТГ.

 

 

 

 

 

 

Гуманітарна допомога, яка у час пандемії на коронавірус отримала ще більше значення, є у центрі уваги Львівської ОО ТЧХУ.  Нещодавно обласній лікарні швидкої допомоги, завдяки Червоному Хресту , доставлено медичне обладнання з Нідерландів, а у відділ соціального забезпечення Залізничного району м.Львова передано, завдяки Данському Червоному Хресту, засоби гігієни для самотніх людей похилого віку. І таких прикладів є чимало. З кожним днем їх число буде множитися.

 

 

 

 

 

 

Презентація мала успіх і можна було приступати до публічного підписання Угоди просто за столом президії. Останній підпис у ранзі голови УЛТ у Львові під цим документом поставив Олег Дуда, котрий закінчував свою каденцію на цьому посту саме сьогодні, 6 березня 2021 року.

 

 

 

 

 

 

За підрахунком голосів мандатна комісія оприлюднила результати виборів. Новим головою УЛТ у Львові обрано Мирона Островського, психотерапевта, учасника Майдану, котрий з червонохрестівцями рятував життя пораненим героям у Києві.

 

 

 

 

 

 

 

Уляна Михайлівна привітала новообраного керівника УЛТ у Львові Мирона Островського і вручила йому членський квиток Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Першим привітав колегу зі вступом до лав Червоного Хреста Юліан Мицик, доктор медичних наук, член Головної Управи УЛТ у Львові.  

 

 

 

 

 

 

Попри ділову частину конференції значна увага присутніми приділялася боротьбі з коронавірусом. Про це говорили з трибуни, надрукували у газеті «Народне здоров'я», а Червоний Хрест розповсюдив між присутніми плакати, передані з НК ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Президент СФУЛТ, професор, доктор медичних наук, проректор ЛНМУ імені Данила Галицького Андрій Базилевич разом з членкинею Головної Управи УЛТ у Львові Зоряною Іванків, один з таких плакатів вивісили у фойє зали, де проходила конференція.

 

 

 

 

 

 

На завершення звітно - виборчої конференції всі делегати зробили спільне презентаційне фото. Серед них знайшлося місце і для голови Львівської ОО ТЧХУ. Віднині – Червоний Хрест і Українське Лікарське Товариство у Львові йтимуть у майбутнє спільною дорогою милосердя.

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

 

 

 

     

 

Переглядів: 413 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 18:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024